Atbildi uz 5 vienkāršiem jautājumiem, un mēs pateiksim, cik gara auguma tu esi!

Rezultāts:

1.  5-8 balles

Mūsu aplausi, tu esi īsts milzis! Tavs garums ir noteikti virs 180 cm. Tu skaties uz pasauli un apkārtējiem cilvēkiem no tāda paša augstuma, kā Žizele Bundhena (180 cm) un Kriss Hemsvorts (190 cm). Droši vien, cilvēki bieži jokos piemin tavu ievērojamo garumu, bet lielākajā daļā gadījumu tā ir tikai skaudība. Lai gan tu pats, labprāt, noņemtu dažus centimetrus nost no sava auguma, lai pievērstu sev mazāk uzmanības, vai ne?

2.  9-13 balles

Apsveicam, tavs augums ir 165-175 cm diapazonā. Visas meitenes par to vien sapņo! Te sievietēm gan papēži, gan kedas, izskatīsies lieliski! Bet stiprā dzimuma pārstāvjiem gan tomēr gribētos būt nedaudz garākiem, lai gan lielāka daļa uzskata šādu garumu par optimālu. Tādi slaveni apskaužama auguma īpašnieki, kā Dženifera Lopesa (167 cm) un Toms Krūzs (170 cm), šķiet, par to nebēdā.

3.  14-15 balles

Tu esi mazāks par 164 cm un par to nepriecājies. Lai gan Madonna (164 cm) un Megana Foksa (163 cm) pat nedomā, ka tas būtu kaut kāds trūkums, un iet ar savu īso augumu pa dzīvi ar augstu paceltu galvu. Tu skaties uz apkārtējiem no lejas uz augšu, bet lai tiktu pakaļ kaut kam no augstākiem plauktiem, tev jāizmanto kāpnes. Neērti, bet ko lai dara.

Toties spēlējot paslēpes, tu biji īsts meistars, un rūķīši no visiem zināmās pasakas, noteikti paņemtu tevi līdzi dārgumu meklējumos. Šāda garuma meitenes parasti izvēlās valkāt papēžus, bet puišiem nāksies vien samierināties. Bet nevajag skumt, mēs esam pārliecināti, ka tu tāpat esi labāks un skaistāks par citiem!

Brīnumaini, bet zinātnieki noskaidrojuši, ka īsa auguma cilvēki (zem 167 cm) ir 36% mazāk tendēti uz prāta attīstības problēmām, nekā tie, kuru augums ir 177 cm un augstāk. Garie cilvēki ir mazāk tendēti sirds – asinsvadu slimībām un, pēc statistikas, ir laimīgāki. Īss augums, savukārt, pasargā no onkoloģiskām slimībām: katri papildus 10 cm paaugstina vēža attīstību uz 17% sievietēm un uz 5% stiprā dzimuma pārstāvjiem.

Diemžēl, mums nav dota iespēja izvēlēties pašu augumu, tāpat kā ādas krāsu, vai vasaras raibumu esamību – neesamību. Cilvēka auguma garumu ietekmē apkārtējas vides ekoloģija, gēni, vecums, dzimums un racionalitāte. Tomēr pastāv vesels lērums padomu, kā var vismaz nedaudz pielāgot paša garumu.

Vai tev patika šis tests? Dalies tajā ar draugiem sociālajos tīklos.

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: takprosto.cc

Pievienot komentāru