Atklājam 5 populārāko burvju triku noslēpumus! FOTO

Trusis cepurē

1

Trusi ieliek auduma maisiņā, kas ir izgatavots no bieza auduma, kura četri gali savienoti mezgliņā. Maisiņš ir pakārts uz āķa zem galda burvja pusē. Skatītāji maisiņu nevar redzēt. Kad burvis apgriež cepuri, viņš nemanāmām, vieglām roku kustībām paceļ maisiņu un ievieto to cepurē. Tad izvelk trusi un parāda to auditorijai.

Dūmi no pirkstiem

2

Ņemam sērkociņu kastīti un noplēšam aizdedzināšanas daļu. Atdalām no tās pašu pārklājumu. Salokām strēmeli garumā uz pusēm un aizdedzinām. Kad pārklājums pilnībā sadedzis, noņem sadegušo daļu un atstāj tikai oglīti. Tieši šīs atliekas mums ir vajadzīgas. Sasmērējiet ar tām pirkstus un lēnām berzējiet.

Karotes locīšana

3

Noslēpums slēpjas tajā, ka karotes kāta vietā tiek izmantota monēta. Karote un monētu tur abām rokām un piespiež izliekto karotes daļu pret galdu. To darot, monētai jābūt starp īkšķiem. Visi redzēs monētu, bet domās, ka tas ir karotes gals.

Levitācija

4

Asistente apguļās uz galda, ar savu kleitu apslēpjot visu, kas atrodas zem viņas. Iluzionists paceļ viņu gaisā un mēģina pārliecināt ikvienu, ka ap meiteni nekā nav. Galvenā loma ir šeit ir īpašam mehānismam, kas lēnām paceļ guļošo cilvēku. Paņēmis riņķi, brīnumdaris nes to ap meiteni. Riņķis ir īsts un vesels, bet liela izmēra, kas ļauj vairāk laika pavadīt, apejot asistenti, neietekmējot celšanas mehānismu. Pats burvis stāv tā, lai piesegtu mehānismu. Tieši tas nosaka to, cik labi triks tiks izpildīts.

Sadalītā sieviete

5

Katras kastes augstums- aptuveni 35 cm, bet pārvietojamās platformas augstums- aptuveni 20 cm. Kad asistente ielien kastē, viņa skatītāju acu priekšā nostājas uz platformas lūkas malām, kas viegli atveras uz leju. Kad visas durtiņas aizvērtas, viņa paslēpjas platformas apakšā. Katrai augšējai daļai ir divas durvis- vienas, pa kurām ieiet meitene, otras – neīstās, kas atrodas otrā pusē. Otras durvis slēpj kastes dziļumu vien 5 cm apmērā, kurā slēpjas manekena daļas tādā pašā apģērbā, kā meitenei. Noņēmis trīs augšējās kastes, trika rādītājs tās vairākas reizes groza, lai skatītājiem sajuktu, kuras durvis bija īstās!

©TOPRAKSTI.LV/FOTO: adme.ru

Pievienot komentāru