Atnākot mājās, vecāki ierauga, ka aukle piekāvusi bērnu. Bet ļaunākais bija vēl tikai priekšā! FOTO

1 (1)

Pārim no amerikāņu pilsētas Šērvudas, Džošua Marberijam un Alisijai Kvinnai, uz savas ādas nācās izbaudīt visas tiesu sistēmas nepilnības.

Kādu dienu viņi nolēma doties uz randiņu un atstāja savu gadu veco dēlu Džeikobu auklītes aprūpē. Atgriežoties mājās, Džošua un Alisija redzēja šādu ainu: Džeikobs raudāja, bet auklīte vienkārši gulēja…

Turklāt bērnam tika atklāti zilumi uz viņa ķermeņa un uz viņa sejas bija skaidri saskatāms rokas nospiedums!

Sašutušie vecāki piezvanīja policijai, un nākamajā dienā iesniedza pieteikumu tiesā. Lai gan daļa no lietas likās diezgan skaidra, taču tiesnesis nesaskatīja pārliecinošus iemeslus, lai sodītu aukli.

2

Izradās, saskaņā ar valsts tiesību aktiem atzīt par vainīgu vieglu ievainojumu nodarīšanā var tikai tad, ja cietušais dod attiecīgus norādījumus. Bet Džeikobs ir tikai vienu gadu vecs, un viņš nevarēja pateikt, kas īsti ir noticis!

3

Satrauktā māte publicēja piekautā dēla fotoattēlus savā lapā Facebook, un sīki aprakstīja to, kas noticis. Šis ieraksts ir radījis veselu sašutuma vētru: tikai vienas dienas laikā vairāk nekā 150 000 cilvēku dalījušies ar šo ierakstu.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk un skatītos bildes!

COMMENTS

Pievienot komentāru