Auto sludinājums, kurš burtiski ”GĀŽ NO KĀTIEM”! Ko tādu vēl nebūsi lasījis!

”Pats galvenais jautājums- vecīt, kur tad prikols? Vai tu man arī tagad braukā pa ausīm? Prikola nav- normāla mašīna par adekvātu cenu. Nobraukums 235600 ir īstāks par īstu. Labprāt notītu zemāku, bet īsti nemāku. Diezgan droši, ka nekas liels nebūs jātaisa, jo viss iet ļoti raiti un nekādas agonijas pazīmes neizrāda. Jā, pie mīnusiem varu piebilst, ka ir tikai viena atslēga, un mašīnai durvis pašas slēdzās ciet pēc laika. Tāpēc būtu ideāli, ja kāpjot ārā paķertu līdzi arī atslēgu. Vai vismaz atstātu logu vaļā. Ja aizmirst gan vienu, gan otru, jauns stikls maksā nedaudz virs 100. Neprasiet kā es to uzzināju…. Tuvojās ziema. Un tas ir veids kā varēsiet savam kaimiņam izpalīdzēt ievelkot viņa neejošo mašīnu, ko nevar iedarbināt sala dēļ. Man vispāŗ radās priekšstats, ka šo mašīnu varētu iedarbināt arī ja viņa atrastos mūžīgā sasaluma zonā, ar vidējo gaisa temepratūru -280.
Tehniskā ir līdz decembra beigām. Ja būs problēmas to iziet, drīkstēsiet mani saukt par mazo krāniņu. Da labi, kādu mazo krāniņu, varēsiet teikt kā ir. Bet esmu pārliecināts, ka neko tādu no jums nedzirdēšu.

Gads cienījams- 2002. Nav ne vecais lūznis, ne pārgudrais, ar visādām fīčām pārbāztais jaunais modelis. Mašīna tā kā vajag. Tehniskās iet uz urrā. Nu labi, vienreiz ar pirmo neizgāja, bet zvēru pie visiem grieķu dieviem- pilnīgi nekā nopietna.

Vispār gribētu par šo tehnikas un cilvēka saprāta šedevru saņemt 2000, bet būšu reālists- 1700 mūsu Eiropas naudas. Lētāk gan negribu atdot, bet ja nu kāds klausulē raud un sniedz dzelžainus argumentus, tad par kādiem pārdesmit eiro vēl varam runāt.

Sīkāk labprāt pastāstīšu pa telefonu. 27090307. Ja pašērosi, atsevišķs respekts un uvažuha.”

Pārdodu mašīnīti!Mūsu kopīgais ceļš sākās pāris gadus atpakaļ, kd sieva dabūju darbu, kurā bija nepieciešamība pēc…

Posted by Zigimants Fon Kreslins on Svētdiena, 2017. gada 3. septembris

Pievienot komentāru