Autobusā iekāpa puisis ar trīsgadīgu bērnu. Kad šoferis paskatījās uz viņu kājām, sirds nodrebēja! FOTO

Par radio ziņoja, ka pirms stundas no Milpitas centrālās bibliotēkas nolaupīts trīs gadus vecs zēns. Viņa māte bija novērsusies tikai uz mirkli, un šajā laikā bērns pazuda. Saskaņā ar liecinieku redzēto, zēnu paņēma tumšādains puisis. Tālāk sekoja detalizēts bērna un nolaupītāja apraksts.

1

“Viņi sēdēja salona beigās, un es nevarēju redzēt, vai zēns atbilda pazīmēm. Lai to pārbaudītu, bet tajā pašā laikā neizraisītu aizdomas, man nācās rīkoties viltīgi” stāsta vadītājs.

Tims Vatsons izlikās, ka saņēmis zvanu no iepriekš izlaista pasažiera, kurš ziņojis par aizmirstu mugursomu. Vadītājs paziņoja pasažieriem par atstāto somu un devās meklēt to salonā. Tims gāja uz autobusa beigā, rūpīgi pārbaudot bagāžas plauktus un meklējot zem sēdekļiem. Bet viņa patiesais mērķis bija nokļūt līdz bērnam un aplūkot, kādi ir viņa apavi.

2

“Radio bija detalizēti aprakstīts, kā bērns izskatījās un, kas viņam bija uzvilkts. No vadītāja sēdekļa es nevarēju redzēt visas detaļas, tāpēc nebiju pārliecināts, ka tas patiešām ir tas pats bērns. Bet, kad es redzēju, ka bērnam ir rūtaini šorti un sarkanas sandales, par kurām stāstīja radio, manas aizdomas apstiprinājās,” stāstu turpina autobusa vadītājs.

Atpazinis zēnu, Tims Vatsons neizrādīja nekādas pazīmes, ka atpazinis to. Viņš turpināja meklēt par “zaudēto” mugursomu, un tad mierīgi atgriezās vadītāja krēslā.

Turinot ceļu, Tims Vatsons izsauca policiju un ziņoja, ka nolaupītājs ar bērnu ir viņa autobusā. Nākamajā pieturā Fremontā likumpārkāpējs tika arestēts. Tas bija 23 gadus vecs bezpajumtnieks no Pitsburgas- Alfonso Edingtons.

3

Sveiks un vesels bērns tika atdots mātes rokās un Tims Vatsons kļuva par varoni!

©TOPRAKSTI.LV/FOTO: ofigenno.cc

Pievienot komentāru