Baisā avārijā šis pāris zaudēja abus savus dēlus! Taču pēc diviem gadiem notika brīnums, kam ir grūti noticēt!

Tā bija vissliktākā diena Hedlijas un Džentrija Eddingsu dzīvē. 2015. gadā mācītājs no Ziemeļkarolīnas, ASV, un viņa sieva ar savu busiņu devās mājās pēc draugu kāzām. Pēkšņi no nekurienes parādījās kravas auto un taranēja viņu busiņu.

Dobs, 2 gadus vecais dēls, nomira uz vietas. Turklāt Hedlija bija 37. grūtniecības nedēļā. Viņai sākās dzemdības, un viņa uzreiz tika aizvesta uz slimnīcu. Ārsti veica ārkārtas ķeizargriezienu, bet Rīds neizdzīvoja pat divas dienas…

Tā Eddingsiem bija īsta traģēdija. Pārsteidzoši, pāris publiski piedeva transportlīdzekļa vadītājam un teica visiem, kas bija informēti par viņiem uzkritušajām skumjam, ka viņi vēlas palīdzēt Haiti cietušajiem iedzīvotājiem mirušo Dobbza un Rīda piemiņai.

2017. gada janvārī pāris izplatīja paziņojumu, kurā priecīgi visiem, kas sekoja viņu dzīves gājumiem, pavēstīja: Hedlija ir stāvoklī! Bet tas vēl nav viss! Eddingi gaidīja dvīņus!

“Tas Kungs nav atstājis mūs tikai ar mūsu skumjām. Dievs – glābiņš un atdzimšana! DIEVS, svētī mūs visus!” vēstīja Hedlija.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk!

Pievienot komentāru