Baznīcā par ērģelnieci strādāja sieviete ar lielām krūtīm. Busi pārsteigts uzzinot, kā uz to reaģēja draudze…

Šodien nedaudz vēlamies jums uzlabot garastāvokli. Iespējams, šādi jociņi ne visiem patiks, bet nevarējām nepadalīties ar šo anekdoti. Un tā, notikums kādā baznīcā. To regulāri apmeklēja draudzes locekļi, bet tie bija ļoti noraizējušies par vienu intīmu niansi, kas saistīta ar meiteni, kas tur strādā…

Lieta slēpjas tajā, ka baznīcā par ērģelnieci strādāja jauna, skaista meitene vārdā Linda. Nepietiek ar to, ka meitene bija ļoti pievilcīga, viņa bija apveltīta ar iespaidīgu krūšu izmēru.

 

Sievietēm, kas apmeklēja baznīcu, tas ļoti nepatika. Reiz kāda no viņām piegāja pie Lindas un teica, ka viņai vajadzētu saspaidīt zaļu hurmu un ar iegūto putriņu apsmērēt krūtis. Skābei vajadzētu it kā samazināt krūšu izmēru.

Turklāt sieviete brīdināja, lai iegūto putriņu nekādā gadījumā nepagaršo, jo tā esot tik skāba, ka kādu laiku meitene nevarēšot parunāt. Negribot Linda piekrita…

Nākošajā dienā vietējais mācītājs iznācis pie draudzes locekļiem knapi kustinādams mēli paziņojis: “No manis neatkarīgu iemeslu dēļ, dievkalpojums šodien atcelts…”

Piekritīsiet, ka visai jautrs stāstiņš, ko nevar noklausīties bez smaida…

©TOPRAKSTI.LV / FOTO:ofigenno.cc

COMMENTS

Pievienot komentāru