Beidzot jānoskaidro: kura ir gudrākā, bet kura – dumjākā horoskopa zīme!

Foto – Pixabay

Mēģināsim noskaidrot, kura zodiaka zīme ir gudrākā, bet kura, piedodiet, šajā ziņā nav diez ko spoža zvaigzne? Kādā astroloģijas nodarbībā tika minēts, ka Auni nav sevišķi intelektuāla zīme atšķirībā no, piemēram, Zivīm.

Bet komentētāji nikni iebilda – izrādās, ir gan ļoti gudri Auni un ļoti dumjas Zivis. Astroloģe apsolīja to paskaidrot precīzāk.

Tātad. Ko konkrēti dod natālā karte kopumā un kāpēc vajadzīgas vispārējās prognozes?

Lai izveidotu natālo karti, izmanto 18 planētas (dažas no tām – pat izdomātas). Šīs planētas noteiktā veidā izkārtotas zodiaka zīmēs cilvēka dzimšanas brīdī, vismaz tā uzskata astrologi.

Katra planēta atkarībā no astroloģiskās mājas, kurā tā atrodas, noteiktā veidā ietekmē cilvēka personību. Tādējādi tiek iegūta dažādu portretu “galerija”, starp kuriem var meklēt arī sevi. Pēc vienas planētas pozīcijas noteiktā mājā tu, piemēram, esi agresīvs, bet pēc citas – miermīlīgs cilvēks.

Astrologam jāspēj analizēt horoskops tā, lai cilvēks saņemtu visu iespējamo īpašību “komplektu”.

Piemēram, tu vari būt labsirdīgs, jo planēta A atrodas 1. mājā, bet nikns, jo to nosaka planēta B 2. mājā, nodarboties ar kaut ko radošu, ko nosaka planēta C 3. mājā, savukārt interese par zinātni saistīta ar planētu D 4. mājā.

Tu vari būt līdzcietīgs pret apkārtējiem un vienlaicīgi censties apspiest citus – to nosaka dažādas planētas atšķirīgās mājās.

Tās īpašības, kuras tu uzskati par pretrunīgām, gluži mierīgi sadzīvo astroloģiskajā kartē.

Tāpēc arī astrologs var pasniegt natālo jeb dzimšanas karti klientam patīkamākajā veidā, pat nemelojot – viņš vienkārši atklās, kuras īpašības vēlams pastiprināt, bet kuras – mazināt. Tam ir dažāda metodika, dzimšanas karte nav spriedums.

Gribi sirdi, smadzenes vai drosmi? Nav problēmu! Astrologs ieteiks, kā uzsvērt šīs savas rakstura puses.

COMMENTS

Pievienot komentāru