Bērnībā par viņu cietsirdīgi ņirgājās, bet tad viņas foto parādījās uz autobusa! FOTO

“Kad es biju maza, es sapratu, ka cilvēki smejas par mani. Tad man bija ļoti sāpīgi. Svešinieki paskatījās uz mani, it kā es būtu briesmonis.”

Tīņa gadi Albai bija grūti ne tikai dzimumzīmīšu, bet arī rētu dēļ.

“Man bija 13. Es tikai gribēju būt normāla. Caurām dienām es raudāju, jo vēlējos būt kāds cits.”

Par laimi, Albai ir laba ģimene un īsti draugi. Viņas vecāki ir investējuši konsultācijās ar psihologu, lai viņš palīdzētu Albai pārvērtēt savu izskatu.

“Es sapratu, ka manas dzimumzīmes, rētas- tā ir daļa no manis. Gan fiziski, gan garīgi.”

16 gadu vecumā Alba nolēma, ka ir pienācis laiks beigt “spēlēt paslēpes.” Viņa publicēja savas fotogrāfijas internetā. Risks atmaksājās: meitene saņēma lielu atbalstu.

Alba devās uz priekšu, un pieteicās konkursā par ķermeņa pieņemšanu. Jā, viņa uzvarēja! Viņas bildes ir parādījušās, kur vien var iedomāties: uz informācijas stendiem, laikrakstos, žurnālos, uz autobusiem.

“Tagad es saprotu, ka mana āda ir skaista, neparasta, unikāla.”

“Es cenšos izdarīt tā, lai par manu slimību uzzina pēc iespējas vairāk cilvēku. Tas palīdzēs citiem. Man patīk, ja cilvēki man saka, ka esmu mainījusi viņu dzīvi uz labo pusi- tas ir iemesls, kāpēc es joprojām parādu savu ķermeni.”

Kāda pārliecināta sieviete! Patiesība ir tāda, ka ikvienam ir unikāls ķermenis. Ir svarīgi pieņemt sevi un citus- mēs visi esam dažādi!

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: marketium.ru

 

Pievienot komentāru