Bezpajumtniece visur sev līdzi vilka 3 koferus. Visi domāja, ka tajos ir atkritumi, bet ieskatoties iekšā… FOTO

Sieviete čekus periodiski nosūtīja uz sociālo dienestu, bet saņēma tos atpakaļ. Gadu gaitā sarakste starp viņu  un sociālo dienestu ir izaugusi trīs somu lielumā, bet Vanda nepadevās un rūpīgi arhivētos dokumentus visur ņēma sev līdzi.

2

Apkārtējie domāja, ka vecā sieviete sajukusi prātā un tika ieteikts izmest ceļasomas, bet Vanda bija spītīga un gatavojās iet līdz galam. Viņa nodzīvoja bezpajumtnieku patversmē 16 gadus, nepārtraukti velkot līdzi ceļasomas.

3

Tas ilga līdz viņa satika patversmes darbinieci vārdā Džūlija Ternere. Kad viņa noticēja Vandai, palīdzēja viņai atrast advokātu, kurš piekrita aizstāvēt “trako”. Viņiem izdevās iesūdzēt sociālo dienestu par neizmaksātiem 99 tūkstošiem dolāru. Advokātam radās aizdomas, ka tā nav visa summa, ko valdība ir parādā Vandai Viterei.

Sieviete nesen kļuva 80 gadus veca. Saņēmusi naudu, viņa atrada patvērumu un beidzot pārcēlās no bezpajumtnieku patversmes.

4-1

Tā vecajai sievietei izdevās uzvarēt cīņā ar valdību. Kad neviens viņai neticēja un sauca par “traku”, tikai vienas personas ticība palīdzēja īstenot viņas plānu.

©TOPRAKSTI.LV /FOTO: ofigenno.cc

Pievienot komentāru