Bezpajumtnieks atteicās atstāt veikalu, tāpēc darbinieki izsauca policiju. Kad policists ieradās, notika kas negaidīts…

Iepirkšanās centrā Ņujorkā kāds bezpajumtnieks atteicās atstāt veikalu, tāpēc darbinieki izsauca policiju. Policists Hosē Flores uzreiz devās izsaukumā. Viņš zināja, kā cilvēki parasti uzvedas šādos gadījumos, tāpēc steidzās.

Policijas virsnieks ienāca veikalā, un gatavojās sliktākajam. Tiklīdz viņš ienāca, viņš bija šokēts par to, ko ieraudzīja. Tā vietā, lai vīrieti izdzītu, darbinieki bija sākuši viņam vākt naudu. Viņi arī atrada viņam mājokli, kur viņš varētu palikt.

Floresu iedvesmoja šo cilvēku rīcība, un viņš nolēma dot savu ieguldījumu, lai palīdzētu bezpajumtniekam.

Viņam vajadzēja tikai nogādāt bezpajumtnieku patversmē, bet viņš to nedarīja uzreiz. Policistu mulsināja tas, ka bezpajumtnieks bija ļoti viegli ģērbts, neskatoties uz auksto laiku.

Flores aizveda vīrieti uz tuvējo veikalu, lai iegādātos jaunus apavus, siltu apģērbu un cimdus. Viņš nolēma nodrošināt viņu ar visu nepieciešamo, pirms došanās uz patvērumu.

Tas ir tik brīnišķīgi, ka cilvēki sniedz palīdzību tiem, kam tā ir nepieciešama. Mēs ceram, ka šis stāsts par laipnību un iedvesmos jūs palīdzēt citiem, kad tas ir nepieciešams!

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: marketium.ru

COMMENTS

  • <cite class="fn">Vladimiris from Ireland</cite>

    Jo tadel ka ASV un citas valstis ir labaki cilveki neka LV cilveki. Latvija bezpajumtniekus izdzitu menti un vinam uzstaditu protokolu. Es jau 10 gadus dzivoju Irija un nemazam neatgriezisos tani banditiskaja un rupeklu valsti. Irija ir zajibis cilveki i man ir atalgots darbs un daudz naudas ko varu izdzivot. Jums tur politika ir zagli un melo iedzivotajiem kam jus esat visi pilnigi poveri tani Latvija. PSRS bija labaki laiki Latvijas visa muza. Tur vismaz cilveks vareja izdzivot, kaut vai uz 300-700 rublus alga bija, bet izdzivot vareja mierigi. Kolhozu darba man maksaja 700 rublus menesi. Jaunie jau nesapratis tos laikus.

Pievienot komentāru