Bils Geits savus bērnus atstāj bez mantojuma- skarbi, bet taisnīgi!

Viņš un viņa sieva nolēma, ka gandrīz visa viņu bagātība pēc viņu nāves nonāks labdarības fondā! Bet attiecībā pret saviem bērniem Bils Geits teica: “Viņi nesaņems miljardus. Maniem bērniem ir jāsaprot, ka viņiem ir nepieciešams strādāt, un ka viņu profesijai ir jābūt noderīgai sabiedrībai.”

2

Rezultātā gandrīz viss miljardiera mantojums nonāks “Bila un Melindas Geitsu fonda” īpašumā. Tā ir lielākā labdarības organizācija, kas veicina medicīnas attīstību, un ir apņēmusies samazināt nabadzību visā pasaulē.

3

Bils Geits stāsta, ka šo lēmumu iedvesmojusi cita miljardiera, Varena Bafeta, līdzīga rīcība.”Mēs ar Melindu nolēmām, ka kopā ar lielu naudu mūsu bērni saņem labu izglītību, kas palīdzēs viņiem atklāt savus talantus. Viņiem ir pašiem jāatrod sevi dzīvē, nevis jāpaļaujas uz vecāku miljardiem” teic Bils Geits.

4

Miljardieris paziņojis, ka visi trīs viņa bērni, 20 gadus vecā Dženifera, 17 gadus vecais Rorijs un 14 gadus vecā Fēbe atbalsta vecāku iniciatīvu. Jāatzīmē, ka Bils Geits neatstāj mantiniekus bez nekā. Katrs no bērniem saņems 0,02% no viņa bagātības, kas būtu vairāk nekā pietiekami ērtai dzīvei.

5

Citējot Vorenu Bafetu, Bils Geits secina: “Es dodu bērniem pietiekami līdzekļu, lai viņi darītu, ko vēlas, bet ne pietiekami, lai nedarītu neko!”

6

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: ofigenno.cc

Pievienot komentāru