Britu karaliskā ģimene veikusi svarīgu paziņojumu, kas attiecas uz prinča Harija nākotni

Prinča Harija un Meganas Mārklas attiecību attīstībai bez apstājas seko visa pasaule. Karalienes Elizabetes II mazdēlam bijis daudz romānu un īslaicīgu intrigu, tāpēc, kad, parādījās baumas, ka viņš tiekas ar amerikāņu aktrisi, neviens nevarēja padomāt, ka izveidosies kaut kas nopietns.

Laiku pa laikam parādījās informācija, ka pasaules slavenā vecmāmiņa ir pret šo romānu, bet vasarā tika teikts, ka Harijam būtu jāatsakās no visām privilēģijām, ja viņš apprecēsies ar Meganu Mārklu.

Iespējams, Elizabete labprāt atrastu citu partiju savam mazdēlam, bet viņai ģimene vienmēr būs pirmajā vietā.

Kad mediji sāka ziņot, ka Megana tikusi iepazīstināta ar karalieni, kļuva skaidrs – Viņas Majestāte beidzot piekritusi prinča izvēlei.

Nav pārsteidzoši, ka visi salīdzina šo pāri ar Keitu Midltoni un princi Viljamu. Kembridžas hercogiene piecus gadus gaidīja iepazīstināšanu ar karalieni, bet laulības- desmit gadus.

Megana Mārkla ir nogājusi šo ceļu pietiekami ātri – tikai 1,5 gadi, un šeit viņa jau, gandrīz zaudējot apziņu, tiek stādīta priekšā monarhei.

Visu pagājušo nedēļu Lielbritānijas plašsaziņas līdzekļi apsprieda iespējamo pāra saderināšanos, bet tagad tas ir kļuvis skaidrs. Kensingtonas pils publicējusi oficiālu paziņojumu.

Vēstules teksts ir šāds: “Viņa Karaliskās Augstība Velsas princis Henrijs un Miss Mārla ir saderinājušies. Velsas princis paziņojumu izteicis šorīt: Viņa Karaliskā Augstība Velsas princis priecājas paziņot prinča Harija saderināšanos ar Meganas Mārklas kundzi.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk!

Pievienot komentāru