Būdams ar vēzi slims pusaudzis, viņš aizbēga no mājām, lai izvairītos no ķīmijterapijas. Tālāk notiekošais satriec pat ārstus!

Šodien Billijs Bests ir absolūti vesels un viņam nav vēža! Un viss pateicoties alternatīviem ārstēšanas līdzekļiem, ko pusaudzis atrada savu klejojumu laikā.

Billijs strādā veselīga uztura veikalā. Visu brīvo laiku jaunais vīrietis pavada kopā ar savu dēlu Maksu un meitu Maiju. Viņš arī piedalās ar vēzi slimu bērnu vecākiem veltītos medicīnas semināros, palīdzot viņiem izvēlēties alternatīvu ķīmijterapijai.

Viņa māte Sjū Besta ir izveidojusi īpašu tīmekļa vietni, lai izplatītu sava dēla grāmatas, tajā var arī atrast viņa prezentāciju un konsultāciju grafiku. Šis puisis turpina ar visiem spēkiem cīnīties par ģimeņu interesēm, kas nevēlas pakļaut savus bērnus ķīmijas un staru terapijai!

Billijs Bests saka, ka, ja viņš piekristu parastai ārstēšanai, viņš sen nebūtu izdzīvojis. Viņš uzskata, ka neviens ārsts nevar precīzi zināt, kas ir nepieciešams jūsu ķermenim, lai pilnībā dziedētos, tāpēc ir svarīgi meklēt to, kas ir piemērots tieši jums.

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: marketium.ru

Pievienot komentāru