Četras paaudzes vienā fotogrāfijā: izlasi viņu stāstu- nenožēlosi!

Vecākā ģimenes sieviete  ir 92 gadus veca. Viņas seja izrievota ar grumbām, bet tā ir skaista. Šī sieviete piedzīvojusi daudz smagu cīņu par savu nākotni un pārējo trīs nākotni. Pirms dzemdēt meitu, viņa piedzīvoja četrus abortus. Katrs pārbaudījums dzīvē atstāja dziļu nospiedumu viņas prātā un viņas sejā. Tā ir pilna ar pieredzi un nobriedušu gudrību. Viņas foto- pierādījums tam, ka vecumā var būt arī skaista.

Nākošā ir viņas meita- 60 gadus vecā atraitne un māte, kura arī rūdījusies daudzos dzīves pārbaudījumos. Bija laiki, kad viņa bija nepaēda un nevarēja gulēt naktīs, lai sniegtu labāko savai meitai, 30 gadus vecajai, spēcīgajai, jaunajai sievietei.

Viņa tikai sāk savu dzīves ceļu, un priekšā viņu gaida gan prieks, gan vilšanās. Bet viņas māte un vecmāmiņa ceļ gara spēku, kuru viņa, protams, iegulda mazajā meitenē, 4 gadus vecajā princesē, kurai ir brīnumaini ass prāts.

Šo fotogrāfiju uzņēma mazulītes tēvs un 30 gadus vecās sievietes vīrs. Viņš gribēja parādīt 4 spēcīgo sieviešu paaudzes. Katrai no tām ir sava vēsture, taču viņas pārstāv visas sievietes un mātes: pašaizliedzīgas, spēcīgas un ziedojušās.

Katru reizi, kad jūs saskarieties ar šķērsli, kas šķiet nepārvarams, apskatiet savu dzīves ceļu šīs vecās kundzes acīm un sakiet sev: “es to izdarīšu savas un savu bērnu nākotnes labā”! Paskatieties uz pasauli caur bērna acīm, un atcerieties, ka jums vienmēr būs atbalsts un ticība no jūsu ģimenes.

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: marketium.ru

Pievienot komentāru