Dīvaini: Slavenā ekstrasense Džūlija Vanga sauc sevi par Tomasu un runā savādas lietas par silikonu

Instagram

Ekstrasense Džūlija Vanga, kas kļuva populāra televīzijas šovā “Ekstrasensu cīņas”, tagad sevi dēvē par Tomasu, turklāt beidzamo trīs gadu laikā pārcietusi vairāk nekā 10 operācijas, liecina ieraksts sociālajā tīklā Instagram.

Savukārt viņas “alter ego” Tomass nākot no senas, aristokrātiskas dzimtas, apgalvo savdabīgā sieviete, un viņam esot nepieciešams viņas atbalsts. Nav gluži saprotams, vai Tomass ir domāts kā sena gara iemiesojums, bet aptuveni tā var nojaust.

View this post on Instagram

🤗уважаемые подписчики! Хотим вам донести очень любопытную ( надеемся) информацию о семье Томаса. Как оказалось- он из древней аристократической семьи. Кодекс аристократов очень чёток и предполагает много пунктов. Например не обращать внимания на плебейские выпады и никого не осуждать, не обижать слабых, быть честным, бороться за справедливость. Аристократическая честь и манеры славятся веками. Выражение голубая кровь пошло оттуда. Думаем то что мы расскажем, не знает никто. Тем кто захочет исказить этот пост можем напомнить статьи УК РФ. Эта история как и жизнь самого Томаса, звучит как сценарий фильма, но это чистая правда. Дальше повествование от первого лица. «Мои предки носили фамилию Агаревы, это древний дворянский род, имеющий родню в Британии. Есть также другой род Огарёвы, с другими корнями. Их путают, это разные ветви. Мою прабабушку и ее сестру выкинули из поезда в Амурской области. Родители выкупили жизнь своих детей у солдата за последние драгоценности, которые сумели утаить. Их везли на расстрел вместе с детьми, но детей удалось спасти. У них казалось бы не было шансов выжить и это была сибирская зима. Но по чистой случайности, (случайности ли),мимо шла женщина, которая подобрала их и вырастила как своих. У женщины не было детей, и тут с неба ей упал подарок в виде двух девочек, 12 и 5 лет, Прасковья и Аглая. Старшая сестра Прасковья и была моя прабабка. На тот момент она уже знала французский, немецкий и английский. Она выросла и вышла замуж за тибетского монаха. Он был ламой в монастыре на Тибете, во время войны с Китаем, он сбежал при атаке на монастырь и вступил в подданство русского царя. У неё было несколько детей от него, мальчики Иван, Василий, Юрий и Мария( моя бабушка). Я переписывался с ней будучи ребёнком. Кстати, она рассказывала мне, в одном из писем, что ей приснился сон, обо мне, перед тем как я родился, что родился мальчик. И она была удивлена что я вроде как девочка. Называла она меня милочек, тем не менее в письмах. Она была умная, образованная и жесткая женщина с властным характером. Много рассказывала про имения семьи, владениях в Москве, Питере т д и очень переживала о родителях. Продолжение ниже👇🏻

A post shared by Julievang.ru (@julie_vangreal) on

Džūlija sociālajos tīklos publicējusi ierakstu, kurā stāsta par savu veselību. Šova ”Ekstrasensu cīņas” zvaigzne cer, ka pārdzīvojusi pēdējo operāciju, lai no ķermeņa izņemtu ārā silikonu.

Viņa raksta, ka silikons ticis ievadīts ar šļirces palīdzību bez piekrišanas un bez narkozes, lai viņas augumu padarītu sievišķīgāku un viņa iekļautos “lielisku cilvēku sabiedrībā.” Taču pēc šīs procedūras ekstrasensei sākās problēmas ar veselību – pēdējo trīs gadu laikā viņa vairākas reizes bijusi tuvu nāvei.

Pēc Vangas teiktā, gēls saēdis ne tikai muskuļu audus, bet viņas ribas padarījis par ko līdzīgu marmelādei. Ārsti uzskata – tas, ka Džūlija ir dzīva, ir brīnums.

Viņa piebilda, ka patlaban jūtas daudz labāk.

Jāatgādina, ka nesen ekstrasense atklāja, kādēļ ģērbjas kā vīrietis. Iepriekš ziņojām, ka Vanga paziņoja atbalstītājiem, ka nu arī viņa sniedz savas ekstrasensa konsultācijas.

Kolēģes centienus piesaistīt uzmanību savam talantam pamanīja arī igauniete Merilina Kerro, kura ieteica atbalstītājus neaizmirst, ka arī Vanga ir sākusi strādāt ar klientiem: viņa piedāvā zīlēšanu pēc fotogrāfijas. Zīlēšana spēj piesaistīt mīlestību, naudu un aizsardzību.

Iesaki šo rakstu citiem!
loading...

Pievienot komentāru