Divu bērnu māmiņa izstāsta mammas būšanas “tumšo pusi” atklātā stāstā

2

Pēc bērnu piedzimšanas Aleksandra ilgstoši cieta no pēcdzemdību depresijas. Divu bērnu mamma atzīst, ka pagāja 18 mēneši, lai iemācītos neraudāt, skatoties uz sevi spogulī.

“Daudzi no jums droši vien domā: “Kāpēc viņa publicēja šo briesmīgo foto? ” Bet, lai tam saņemtos, man vajadzēja 18 mēnešus.” saka sieviete.

“18 mēnešus es pavadīju, lai iemācītos neraudāt, skatoties uz sevi spogulī. Neviens jūs brīdina, ka grūtniecībai un būšanai par māmiņu ir sava tumšā puse. Neviens man nestāstīja par to, cik daudz es mainīšos garīgi un fiziski.”

3

Tagad Aleksandras brīnišķīgajiem dēliem ir 18,5 mēneši. Sieviete atzīst, ka viņa tikai tagad sāk beidzot redzēt gaismu pie tuneļa galā pēc ieilgušās pēcdzemdību depresijas. Ar savu vēstījumu viņa gribēja atbalstīt visas mātes.

“Es publicēju šo attēlu visām mātēm, kas cieš no pēcdzemdību depresijas, bet katru dienu pieceļas un cīnās savu bērnu labā” viņa rakstīja. “To sieviešu dēl, kas ir zaudējušas savu svaru un skaisto ķermeni savu bērnu dēļ un ar pārliecību darītu to vēlreiz. Mātēm, kas upurē visu! Tikai ticiet man: tas viss pāries! Viss nokārtosies!”

Divas dienas vēlāk šis spēcīgais ieraksts jau bija savācis simtiem “patīk” un pozitīvas atsauksmes no sociālo tīklu lietotājiem.

Patiešām, neviens nebrīdina sievietes par iespējamām grūtniecības un dzemdību sekām. Bet, pat zinot, caur ko viņai būs jāiet, maz ticams, ka viņa būtu atteikusies no mātes laimes!

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: marketium.ru

Pievienot komentāru