Divu bērnu māte 40 gadu vecumā kautrējās par savu ķermeni. Tikai divi piedāvājumi mainīja viņas dzīvi

59ad1eeda75d285714aa22c65c30b808

Pāris rindiņas, izlasītas internetā, kļuva par izmaiņu virzītāju šīs sievietes dzīvē. Tagad divu bērnu māte motivē citus mīlēt sevi un dzīvot harmonijā ar savu ķermeni, kāds tas ir. Lūk, ko viņa raksta:

“Šodien es sāku jaunu dzīvi. Lielāko daļu no manas dzīves es ienīdu savu ķermeni. Es nicināju to. Es uzskatīju to par sevis necienīgu. Noraidīju. Es tā gribēju, lai tas būtu citāds: mazāks, tievāks… mazāk “taukains”. Es vainoju to visās savās problēmās. Es ļoti kaunējos par savu celulītu, riepām uz vēdera, it kā tās noteiktu manu personību.

Bet nesen es izlasīju pāris rindiņas, kur bija runa par to, cik svarīgi ir būt savu bērnu fotogrāfijās, jo, kad mūsu vairs nebūs, fotogrāfijas- tas būs viss, kas viņiem paliks. Šī apziņa vienkārši pārsteidz mani. Es izvairījos no kameras, ienīdu to, kā es izskatījos bildēs. Bet tas vairs neatkārtosies! Es esmu nogurusi ienīst savu ķermeni. Tas kalpojis man 41 gadu. Un es beidzot iemīlēju to, neatkarīgi no visām riepām uz vēdera, celulīta un grumbām.”

Šis ziņojums ir iedvesmojis tūkstošiem sieviešu pārtraukt kaunēties par to, ko daba viņiem ir devusi. Bet nesen amerikāņu aktrise Lina Danema aizliedza modes žurnāla «Glamour» izdevējiem retušēt viņas celulītu uz žurnāla vāka foto. Modes industrija uzskata to par revolūciju, bet Lina uzskata, ka tas ir tikai normāli.

1

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: marketium.ru

Pievienot komentāru