Domā, šis ir parastas meitenes selfijs? Apskaties, ko ieraudzīsi, kad kamera noslīd zemāk! FOTO

2012. gadā pasauli satricināja meitene vārdā Ketlina Liba, kas parādījās komiksa-konvencijā San-Djego  trīskrūšainas citplanētietes tēlā. Daudzi pasākuma apmeklētāji centās no meitenes uzzināt, vai trešā krūts ir īsta, asprāši prātoja, vai pārējās 2 ir īstas, bet meitene tik viltīgi klusēja.

1

Tomēr pēc pāris dienām Ketlina atzina, ka tas ir tikai kostīms. Turklāt, patiesībā neviena no trim krūtīm nebija īsta. Savus patiesos dotumus meitene slēpa zem kostīma.

2

Tomēr divus gadus vēlāk, sabiedrību uztrauca jaunā ekscentriskā sieviete, kas lepojās ar trešās krūts klātbūtni. Amerikāniete Jasmīna Tridevila atzina, ka, lai nodrošinātu popularitāti, ir veikusi plastiskās operācijas, kurās uzstādīts lieks implants!

3

Pēc sievietes teiktā, viņai ar lielām grūtībām izdevās atrast plastikas ķirurgu, kurš piekrita šādai operācijai. Pirms tam vairāk nekā piecdesmit ārsti viņai atteica, ņemot vērā šādas procedūras neētiskumu.

4

Jasmīna liek uz spēles visu. Viņa ļoti cer, ka tas piesaistīs mediju magnātu uzmanību. Sieviete sapņo par karjeru MTV, kas ļautu viņai vieglāk cīnīties ar šādas operācijas kredītu dzēšanu.

5

Tomēr Jasmīnas cerības bija veltas: televīzija tā arī par viņu neinteresējas. Un vēl jo vairāk- trešais “dotums” vien ir viltojums. Taču lidostā, muitas apskates laikā, inspektors bija manāmi pārsteigts, kad meitenes koferos uzgāja mākslīgo krūti.

6

©TOPRAKSTI.LV/FOTO: ofigenno.cc

Pievienot komentāru