Donalda Trampa pirmā sieva publicē ģimenes albumu. Lūk, kāds bijis 45. ASV prezidents! FOTO

2-1

3-1

4-1

5-1

6

Patiesībā, visas šīs fotogrāfijas parāda Trampu kā lielisku ģimenes cilvēku, kurš ir norūpējies par bērna izglītību un savu mīļo labklājību. Maz ticams, ka esat redzējuši šādu Trampu!

7

8

9

25

11

Fotogrāfijas no kolekcijas galvenokārt skar periodu 1970-1990-tajos gados. Ir daudz amatieru attēlu un tajā laikā pazīstamu profesionālo fotogrāfu darbi.

12

13

14

15

16

Sieviete, kas dalījās ar fotogrāfijām, teica, ka uzdūrusies čemodānam ar Donalda Trampa fotogrāfijām labdarības veikalā, kas tagad ir slēgts. Viņa bija pārsteigta, kad atklājusi šos materiālus. Un, tā kā viņa ir kolekcionāre, visu saglabājusi pie sevis.

17

18

19

20

21

“Es pārnesu šos materiālus mājās, izskatīju tos, un kopš tā laika pieskāros tiem līdz Donalds paziņoja, ka kandidēs uz prezidenta amatu. Kā sieviete un liela Donalda Trampa pielūdzēja, liela negatīvisma uzkrāšanās gadījumā, kas ir raksturīgi prezidenta vēlēšanām, es zināju, ka šie attēli ir lielisks veids, kā parādīt trauslo, cilvēcīgo kandidāta pusi” saka kolekcijas īpašniece.

22

23

24

26

Pagaidām Trampa uzvara tikai palielina nenoteiktību ASV un pasaulē. Ir zināms, ka dažos ASV štatos norisinās masu protesti. ar ko tas beigsies, vēl nav zināms…

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: ofigenno.cc

Pievienot komentāru