Kevins Ārdžejs Bērziņš? Modīgos bērnu vārdus komentē numerologs Kristaps Baņķis

Foto – Pixabay

Mīnusi: Ļoti bieži bērnam tiek izvēlēts vārds, kas atbilst vecāku ambīcijām un iedomām par bērnu, bet ne paša bērna enerģētikai (vēlāk – neklausa, nerealizē kopīgas ieceres, atsvešinās utt – karma atspēlējas).

Izplatīta kļūda ir ielikt divus vārdus un saukt dzīvē tikai vienā vārdā, tādējādi šķeļot apziņu un bērna prātu padarot pat nedaudz šizofrēnisku. Ja viens vecāks sauc vienā, bet otrs – otrā vārdā.

Par laimi bieži vien atrodas cilvēki – “sargeņģeļi” – ārpus ģimenes – draugi, mīļotais, kas (ne)apzināti izvēlas tieši šo noklusēto vārdu iedzīvināt. Vēl lielāka putra, ja bērnam ir divi vārdi un vēl arī divi uzvārdi (mātes un tēva) – bet tur jāskata individuāli gadījumi, jo tas var būt arī individuāli veiksmīgs risinājums. Trakāk ir vienīgi tad, ja salikti divi vārdi – labu nodomu vadīti – bet tie tikai sarežģī bērna pamata matricā dotos uzdevumus.

Vārdam mūsdienās ir arvien lielāka nozīme. Daudzi to intuitīvi sajutuši un darina oriģinālus vārdus, pieturas visiem bērniem pie vārdu pirmo burtu sērijas utml.

Vārds cilvēku mūsdienās padara oriģinālāku, bet tikai kopskatā ar dzimšanas datiem, citādi bieži var redzēt, ka cilvēki nevar sagremot kāda vārdu, aizmirst to uzreiz vai kā citādi tas “aizslīd”. Manuprāt, nav arī nekā muļķīgāka, ja pēc skata Miķelis/Jānis (numeroloģiski pamatoti), padarīts par Kevinu Ārdžeju Bērziņu!

Mans ieteikums: saskaņojiet ar numerologu bērna vārda un uzvārda kombinācijas, jo tas patiesi var būtiski ietekmēt likteni! Jau vairāk nekā 10 gadus piedāvāju šādu iespēju www.Astrologs.lv un konsultēju uzreiz no dzemdību nama 🙂 Esmu ļoti daudzu bērnu numeroloģiskais krustēvs un novērsis nevienu vien ģimenes “kariņu” šajā jautājumā.

Arī paši varat apskatīt www.numopro.lv plašos aprakstus un izdarīt savus secinājumus par to, kas nu jums tur ir sanācis ar to vārdu un datu sabalansētību.

Pievienot komentāru