Eglīte “ne kā visiem”. 9 stilīgi varianti Ziemassvētku simbola pušķošanai

Izrotāt eglīti vai priedi – dažās valstīs tieši tā ir Jaungada kociņš numur viens – ir viens no jaukākajiem ziemas brīžiem. Parasti liekam lietā visas mantiņas, kādas vien ir uzkrājušās pa gadiem. Tomēr pēdējā laikā daudzi vēlas uzpost eglīti kaut kā īpaši.

Iedvesmai piedāvājam 10 variantus, kā oriģināli un stilīgi izrotāt egli atbilstoši tavai gaumei.

1.Ja seko Austrumu kalendāram

Tikai Austrumu gudrībās neiesvētīts cilvēks var iedomāties, ka cūciņai – nākamā gada simbolam – patīk dubļi un netīrumi. Dzeltenās Zemes Cūkas gada saimniecei patiesībā patīk greznība, tāpēc eglīti jārotā ar spoži zeltainām bumbām un spīgulīšiem.

2. Ja tev patīk modernākās krāsas

Krāsu risinājumu līderis, amerikāņu institūts “Pantone” gada beigās izraugās nākamā gada topa krāsu. Decembrī 2018. gada ultravioleto (Ultra Violet) nomainīs “dzīvie koraļļi” (Living Coral).
Eksperimentus ar šo toni vari sākt, rotājot eglīti!

3. Ja tev visu patīk gatavot savām rokām.

Te iespējami vairāki varianti. Pirmais – ņemt jau gatavas bumbas un tās papildināt, nokrāsojot citā krāsā ar baloniņa palīdzību vai izveidot iedvesmojošus uzrakstus uz tiem. Otrais variants ir grūtāks un interesantāks – gatavojam rotājumus paši. Te noderēs dažādi padomi no interneta.

4. Ja tev patīk visu saskaņot

Ja vēlies eglītes stilu pieskaņot interjeram, arī šis ir labs variants, kā iepriecināt ģimeni un ciemiņus.

Izskatās ļoti harmoniski, ja eglīte organiski iekļaujas iekštelpu iekārtojumam.

5. Ja tu fano par minimālismu

Te nu viss ir vienkārši! Daži melnbalti bumbuļi, bet varbūt pat tikai viens. Vai vienkārša elektriska virtene. Skaista pati par sevi, kāpēc te vēl ko sarežģīt. Vienīgais, kas var apbēdināt minimālisma cienītājus – ne visi saprot šo dizaina virzienu, īpaši jau Ziemassvētkos. Kāds var apvaicāties, vai egles rotāšanai nepietika laika…

Turpinājumu lasi nākamajā lapā!

Pievienot komentāru