Ekscentrisks vectētiņš mantojumā atstāja šo garāžu. Tas, kas ir tajā iekšā, šokē! FOTO

Radinieki nojauta, ka tur varētu būt kaut kas īpašs, bet kas tieši? Kad viņi atvēra garāžu, viņi tur atrada Bugatti! Un ne tikai – tā bija autobūves vēstures pērle – Type 57s Atalante. Tās paredzamā cena šodien ir 8.500.000 ASV dolāri! Tas ir artefakts!

1 (1)

Nevienam nav noslēpums, ka Bugatti visos laikos radījis patiesus mākslas darbus, bet šī mašīna bija unikāla pat starp šedevriem. Šādi automobiļi tika saražoti tikai 43, to montāža tika pabeigta 1937. gada 4. maijā.

2 (1)

Arī šim Bugatti ir savs stāsts. Tās pirmais īpašnieks bija Frensis Kērsons, angļu aristokrāts, kurš bija parlamenta deputāts, kā arī skaitījās autosportists. Jau tad viņam bija iespaidīgs autoparks un Bugatti Atalante lielākoties stāvēja garāžā, ar ko izskaidrojams auto mazais nobraukums.

3

Auto tika pārdots vairākas reizes, līdz 1955. gadā to nopirka Harolds. Kādu laiku viņš vizinājās ar savu izcilo Bugatti, bet 1960. gadā pilnībā ieslēdza to garāžā. Automašīnai bija beidzies licences termiņš.

4

Harolds Karrs izrādījās īsts spītnieks. Kad tika atrasta automašīna, tika konstatēts, ka tajā ir desmitiem vēstuļu no pazīstamiem kolekcionāriem ar astronomiskiem cenu piedāvājumiem! Bet Karrs palika nelokāms. Bugatti palika viņa garāžā, turpat atradās arī klasiskais Aston Martin.

5

Beigu beigās radinieki devās uz izsoļu namu un leģendāro auto izlika pārdošanā. Bugatti Type 57s Atalante tika pārdots izsolē par 4 miljoniem dolāru. Neviens no viņiem nevarēja iedomāties, ka atverot veco garāžu viņi pēkšņi kļuvuši par miljonāriem!

6

Redz, kā vectēvs Harolds uzlaboja savu pēcnācēju garastāvokli! Nekas nav zināms par Aston Martin un to, cik par to tika dabūts, taču mīlestība pret auto šoreiz izrādījās ienesīga!

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: ofigenno.cc

COMMENTS

  • <cite class="fn">Davids Vilhelms Freidenfelds</cite>

    Vot es nekad nevaru saprast!
    Ja Tavs radinieks visu dzīvi ir ko taupījis, lolojis un pats nav pārdevis ne par kādu piedāvātu cenu. Tad KĀDĀ SAKARĀ ĢIMENES LOCEKĻIEM IR TIESĪBAS TO VIENKĀRŠI NOPĀRDOD PĒC VECTĒVA NĀVES??
    Pašiem viņiem sirdsapziņa nemoka, ka vectēvs gribēja lai mašīna stāv un paliek kā labas atmiņas paaudze paaudzē? Gribētu atstāt bagātību atstātu zelta stieņus nevis mašīnu!!

  • <cite class="fn">Peteris Ievins</cite>

    Tā ir amerika, kurā valda nauda. Vectēvs bija varbūt viens no miljoniem, kurš spēja pretoties naudas varai.

Pievienot komentāru