Elīna Maligina pēc vīra nāves metaforiski strādājusi par apkopēju

Publicitātes foto

Pirmajā lielākajā intervijā pēc uzņēmuma “Olainfarm” īpašnieka Valērija Maligina nāves tieši pirms gada viņa atraitne Elīna Maligina sarunā ar žurnālu “Ieva” dalījusies atziņās par grūto posmu savā dzīvē pēc vīra nāves.

Latvijas interneta portāli īpaši izcēluši viņas vārdus, ka viņai “bija jāstrādā par apkopēju”, kaut arī pēc pāris rindkopām izrādās, ka to viņa darījusi vien “metaforiski”.

Elīna pēc Valērija nāves palikusi bez naudas, bez apģērba, bez mājām un nācies strādāt fizisku darbu, lai nopelnītu iztiku, raksta “Ieva”.

“Bija jāstrādā par apkopēju. Ko man bija darīt?! Man kāds naudu deva? Trīs gredzenus varēju pārdot? Man ir māte, meita, ģimene… Visiem kaut kur bija jādzīvo,” atminas aktrise un gleznotāja, kuras vīrs Valērijs Maligins mūžībā aizgāja 2017. gada 9. decembrī.

Elīna gan piebilst, ka attiecībā uz apkopējas darbu “runājusi metaforās”, taču fizisku darbu tomēr darījusi, gan neatklājot, kāds tas bijis.

Maligina, kas tagad jau vairākus mēnešus studē režiju kādā prestižā kinoskolā Maskavā, paralēli strādā pie vairākiem mākslas projektiem, viņai esot vairāk nekā trīsdesmit izstāžu dažādās pasaules vietās, vairāk nekā astoņdesmit kinofestivālu, kuros viņa piedaloties.

Valērijs Maligins viņsaulē devās 2017. gada 9. decembrī. Teju pusgada garumā ilga īsta epopeja ar mantas dalīšanu starp viņa meitām un atraitni. Beidzot tika panākta vienošanās, cik līdzekļu naudā izmaksājams Elīnai.

Elīna netika iekļauta uzņēmēja atstātajā testamentā. Visu mantu miljonārs, kura īpašumu vērtība pērn tika lēsta 70 miljonu apmērā, atstāja savām trim meitām, bet 50 000 eiro novēlēja mammai Mirimejai Maliginai.

Saskaņā ar likumu neatraidāmajai mantiniecei Elīnai Maliginai pienācās 1/8 daļa no īpašuma un šī daļa atraitnei izmaksājama naudā. Gan meitas, gan atraitne pēc vienošanās panākšanas uzsvēra, ka vienošanās paredz – tās saturs ir konfidenciāls – un visas ar mantojuma lietu saistītās domstarpības ir atrisinātas.

Pievienot komentāru