Episka izgāšanās: modele “atklāj”, kāpēc daļa cilvēku ir nabadzīgi

Instagram/missjodieweston

Divdesmit sešus gadus vecā modele Džodija Vestone no Londonas piedalījusies kādā televīzijas šovā, kur vairāki “zelta jaunatnes” pārstāvji vairākas dienas pavadīja kopā ar parastiem cilvēkiem, lai labāk izprastu to problēmas. Un pamatīgi izgāzās…

Instagram/missjodieweston

Džodija dzimusi bagātā ģimenē, kura nekad nav izjutusi materiālās grūtības. Viņa vadīja savu skaistumkopšanas salonu, kad saņēma uzaicinājumu piedalīties šovā. Viņai šova laikā bija jādzīvo kopā ar kādu no vardarbības cietušu vientuļo māmiņu, kas mitinājās ļoti trūcīgos apstākļos.

Instagram/missjodieweston

Džodija vēlāk kameru priekšā paziņoja, ka pie jaunietes nabadzības vainojami viņas pieņemtie nepareizie lēmumi, tādējādi pamatīgi saniknojot televīzijas skatītājus un soctīklu lietotājus.

Uzzinājuši šo, viņuprāt, izlutinātās blondīnes viedokli, soctīklotāji neslēpa sašutumu. Pār Džodiju gāzās publiski un privāti apvainojumi un kritika, ļauna vēlējumi un ķengas. Reiz pat mājupceļā no kluba viņai kāds uzbruka fiziski, iekožot kaklā, vēsta izdevums “The Sun”.

Meitene iekliedzās, izbiedējot uzbrucēju. Kopš tā laika jauniete vakaros baidās iziet uz ielas, bet kritiķiem ir atkal jauns temats – viņa pārāk izaicinoši ģērbjoties, tāpēc pati vien esot vainīga.

Tādējādi, šķiet, viņai atriebjas par neveiksmīgo izteikumu.

Pievienot komentāru