“Es lūdzu māsu nedāvināt kucēnu manai jaundzimušajai meitai. Mani nepaklausīja, un, lūk, kā viss beidzās…”

Tālajā 2007. gadā viena no Imgur lietotājām palūdza māsu nedāvināt viņai kucēnu, jo viņas ģimenē drīz gaidāms bērniņš. Bet māsa neklausīja grūtnieci un tomēr nopirka suni. Neviens pat iedomāties nevarēja, ka suns un jaundzimusī mazulīte tūlīt pat kļūs par labākajiem draugiem.

Kopš pašām pirmajām dienām melnais labradors nepārtraukti atradās mazulītei blakus. Neskatoties uz to, ka ik pa laikam suns mēdza apēst viņas ēdienu, viņu draudzība strauji pieauga.

Tad, kad meitene nedaudz pieauga, abi ieviesa savu tradīciju: katru svētdienu viņi kopā skatījās rīta multfilmu. Lai ko arī viņi nedarītu – brauktu mašīnā, spēlētos vai vienkārši kopā gulētu uz dīvāna – viņi bija nešķirami. Šīs pārītis pat staigāja kopā uz skolu!

Gadi gāja, meitene pieauga, bet suns, diemžēl, jaunāks nekļuva. Viņam jau parādījās vecuma pazīmes sirmās bārdas veidolā. Bet tas necik netraucēja viņu abu draudzībai. Kā var nemīlēt suni, kurš tik ļoti mīl savu mazo draudzeni, kā pat piekrīt vilkt princeses tērpu, lai tik viņu iepriecinātu?

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk!

Pievienot komentāru