Fenšui figūriņas, kas piesaista veiksmi un mīlestību. Iesaka astroloģe Ošuroka

Foto – Pixabay

Figūriņas

Bruņurupucis — ilgs mūžs, sargā māju vai biznesu atkarībā no novietojuma (kabinetā vai viesistabā). Gudrības simbols. Birojā vai kabinetā vienu var novietot Z pusē. Mājās labāk turēt divus. Fēnikss — ģimenes laime, labklājība, veiksme biznesā. Vēlams novietot D pusē. Pūķis jeb drakons — līdzīga iedarbība. Vēlams koka vai keramikas. Novietojums A pusē.

Pūķis + Fēnikss — laimīga laulība. Mēdz būt arī kopā attēloti, piemēram, uz gleznām, šķīvjiem, vēdekļiem, drānām.

VAIRĀK LASI MĀRAS OŠUROKAS GRĀMATĀ “IEPAZĪSTI ASTROLOĢIJU!

Fu sunīši — jālieto pārī. Aizsardzība.

Buda — veiksme, aizsardzība, labklājība, gudrība. Vēlams novietot priekšnamā ar skatu uz durvīm, lai sagaida saimnieku. Varde — trijkāju naudas vardīte mēdz sēdēt uz zelta kaudzes vai turēt mutē monētiņu. Vēlams oniksa, pastiprinoša ietekme. Sargā no neveiksmēm, vairo naudu.

Zilonis — biznesa simbols. Snuķim jābūt vērstam uz augšu!

Divas dūjas, 2 zosis, 2 gulbji, 2 mandarīnpīlītes, 2 zivis — vairo ģimenes laimi. Jātur pa divi, vēlams guļamistabā vai viesistabā (bet ne kabinetā vai birojā). Mīlas fi gūriņas vēlams novietot laulības stūrī, kas ir labais pretējais stūris no durvīm. Pārējo fi gūriņu aprakstu skatīt “Mīlestības aktivizēšana”.

Visas figūriņas, izņemot Budu, jānovieto tā, lai tās neskatītos ārā pa durvīm vai logu, jo tad laime, nauda aiziet! Biznesa fi gūriņas var novietot biznesa stūrī, kas ir kreisais pretējais stūris, raugoties no jebkuras telpas durvīm. Biznesa stūri labāk aktivizēt birojā, kabinetā (var arī mājās, ja ir kabinets), nevis mājās (piemēram, neder guļamistaba).

Strūklaka ir ļoti labs feng shui elements, jo ienes apkārtējā vidē ūdens enerģiju, kas ir sens bagātības, labklājības un veselības simbols. Strūklakas ūdens uzlabo gaisa kvalitāti telpā, to mitrinot, kā arī izkliedē negatīvos jonus.

Saistībā ar astroloģiju iekštelpu strūklaku iesaka to zodiaka zīmju pārstāvjiem, kuriem individuālajā horoskopā trūkst Ūdens stihijas ietekmes. Savukārt tie, kas dzimuši Vēža vai Zivju zīmē, nemaz nav jāmudina iegādāties strūklaku, jo viņus jau no bērna kājas vilina ūdens elements. Svarīgs ir strūklakas novietojums, jo ūdens stihijas enerģija (nepareizi novietotas strūklakas vai baseina veidā) var radīt arī naudas zaudējumus (sevišķi, ja tiek izmantota ofisā) vai veselības problēmas.

Labākās vietas iekštelpu strūklakai ir: austrumos — veselība un ģimene; dienvidaustrumos — pārticība un labklājība; ziemeļos — karjera un dzīves ceļš. Strūklaku nekādā gadījumā nevajadzētu novietot guļamistabā vai jebkuras telpas dienvidu pusē.

Dienvidus pārstāv uguns elements, kas “atbild” par slavu un reputāciju. Tādējādi, novietojot ūdens elementu (strūklaku) dienvidu pusē, tiks apslāpēta labvēlīgā uguns elementa enerģija un telpā veidosies slikts Feng shui, kas vēlāk ietekmēs saimnieka reputāciju.

Jāņem vērā, ka strūklakai vienmēr ir jādarbojas, jābūt tīrai darbojošamies, un nav jārada pārmērīgs troksnis telpā (sevišķi tās motoram), kas var nelabvēlīgi ietekmēt psihi. Lai pastiprinātu strūklakas pozitīvo enerģiju, tajā var ievietot dabīgos kristālus, kas veicinās telpas attīrīšanas un vienlaikus uzlādēšanas procesu.

Akmeņus un kristālus var izvēlēties pēc individuāla principa atbilstoši cilvēka personīgajam horoskopam vai arī lietot universālos kristālus – ametistu, balto kalnu kristālu, rozā kvarcu, kas labi sader savā starpā.

Tāpat arī ūdenim var pievienot speciālas aromatizētas eļļas, kas ne tikai radīs telpā patīkamu aromātu, bet atkarībā no izvēlētā aromāta labvēlīgi iedarbosies uz mūsu maņu orgānu – ožu, stiprinot veselību, uzlabojot garastāvokli vai cīnoties pret kādu nelāgu rakstura iezīmi.

COMMENTS

Pievienot komentāru