FOTO: Madarai Kivičai jauns, sabiedrībā zināms mīļotais? Neticēsi, kurš tas ir!

Instagram

Skandalozā mūziķa Andra Kiviča sieva Madara Kiviča (26) un režisors Miks Ozoliņš atklājuši, ka ir “saķērušies” viens otrā.

Madara ir divu meitu māmiņa un fitnesa entuziaste, kuras vārds pēdējā laikā izskanējis saistībā ar Andra vētrainajām kaislībām – viņš jau vairākus mēnešus regulāri piesaista uzmanību ar dažādiem paziņojumiem par savu mīlas dzīvi ar Lieni Skulmi.

Miks Ozoliņš ir latviešu režisors, kura populārākais darbs ir Holivudā tapusī filma “Es gribu tavu meiču”, kurā piedalījās arī viņa tolaik mīļotā sieviete, populārā aktrise Agnese Zeltiņa. 2013. gadā Ozoliņš Latvijā rīkoja seksa un sieviešu savaldzināšānas seminārus, taču tie pārāk maza apmeklējuma dēļ piedzīvoja izgāšanos.

Fotogrāfiju, kurā Miks un Madara redzami, mīļi smaidot viens otram, pirmā sociālajā tīklā publiskoja Madara. Drīz vien arī Miks foto ievietoja pie saviem attēliem.

Kad Miks bija Latvijā, lai apciemotu ģimeni un uzņemtu video blogu, viņš bieži bija manāms Madaras kompānijā. Beigu beigās režisors plānoto divu nedēļu vietā Latvijā aizkavējās teju divus mēnešus.

View this post on Instagram

#weekendmood🔛 #befit #strongmoms ☝️

A post shared by Madara Kiviča (@madara.kivica) on

Madara no ļoti jauniņās Kiviča sievas (viņi apprecējās 2012. gadā, kad viņa bija vien 19 gadus veca) izvērtusies par pievilcīgu jaunu sievieti, kura aizraujas ar veselīgu dzīvesveidu un labprāt publisko fotogrāfijas no fitnesa treniņiem.

Pievienot komentāru