FOTO: Viltus Kens atbrīvojies no vēdera muskuļu implanta citas vājprātīgas ieceres vārdā

Trīsdesmit sešus gadus vecais Lielbritānijas iedzīvotājs Rodrigo Alvaress kļuva slavens visā pasaulē, pateicoties slimīgajai tieksmei uz nestandarta plastiskajām operācijām. Bet viņa pēdējā iecere pārspējusi visus iepriekšējos “mākslas darbus”.

Nesen “Dzīvais Kens” atcerējies, ka uz viņa ķermeņa palikusi vēl viena ķirurga skalpeļa neskarta vieta. Bet vienkārši palielināt un pacelt sēžamvietu būtu bijis garlaicīgi, tāpēc puisis lūdzis pārstādīt gurnos taukus, kas izsūkti no viņa torsa. Astoņus gadus mākslīgās vēderpreses “sešpaka” bija viņa prieks un lepnums, bet tagad vīrietis nolēmis no tās atbrīvoties.

LASI VAIRĀK: MODELE AR BĀRBIJAS SEJU

“Lai gan visi uzskatīja, ka tā izskatās lieliski, tas bija nepatiess signāls, jo to man izveidoja mākslīgi, nevis es pats uztrenēju sporta zālē. Un vēl presīte ne visai piestāvēja manam koptēlam un sāka izskatīties nedaudz muļķīgi,” skaidro viņš.

Kopumā no vīrieša ķermeņa atsūca aptuveni četrus kilogramus tauku. Lai tie neietu zudumā, Rodrigo lūdza ārstus tos “pārcelt” muguras lejasdaļā.

Lai atzīmētu šo vēsturisko brīdi, Kens to atrādīja kādā vācu raidījumā. Operācija notika kādā Turcijas klīnikā, bet par tās rezultātiem vēl nevar sajūsmināties – pacients iziet rehabilitācijas kursu, vēsta resurss “Lad Bible”.

Pievienot komentāru