Gada nogales HOROSKOPS. Kas vēl jāpaspēj līdz svētkiem?

Foto – Pixabay

Svari (24.09 – 23.10)
Nedaudz haotisks un trauksmains laiks, kas Svariem liek iziet ārpus savas komforta zonas. Esi savaldīgs, kontrolē emocijas, nepieņem svarīgus lēmumus sasteigti.

Skorpions (24.10 – 21.11)
Lielisks laiks! Augošs mēness un pilnmēness tuvošanās veicinās panākumus un veiksmi visā, kam ķersies klāt. Tev tikai jāpieņem principiāls lēmums – tu esi gaismas vai tumsas spēku pusē.

Strēlnieks (22.11 – 21.12)
Brīvība, plašums, gaiss! Lidojuma, kustības, neierobežotu iespēju sajūta! Tomēr pienākumus neviens nav atcēlis – pacenties neaizmirst savus tuviniekus.

Mežāzis (22.12 – 19.01)
Laiks apkopot rezultātus, izbaudīt savu nopelnu atzīšanu, augstāku statusu sabiedrībā. Vari atgādināt priekšniecībai par algas paaugstinājumu, augstāku pozīciju vai citu atalgojumu par tavām pūlēm.

Ūdensvīrs (22.01 – 18.02)
Pašizpausmes laiks. Pārsteidzoši, bet decembra otrajā pusē Ūdensvīra trakās idejas gūs tūlītēju atbalstu. Piemērots brīdis, lai nostiprinātu privātās attiecības ar otro pusīti un ģimeni.

Zivis (19.02 – 20.03)
Laiks darīt labus darbus! Tev blakus parādīsies cilvēki, kuriem tas vajadzīgs tikpat ļoti kā tev. Piemērots brīdis visu naudas jautājumu atrisināšanai, bet neaizmirsti pildīt arī savas finansiālās saistības.

Pievienot komentāru