Gardais horoskops. Ar ko labprāt mielojas Zemes zīmes – Vērsis, Jaunava, Mežāzis?

Foto – Pixabay

Zemes zīmes Vērsis, Jaunava, Mežāzis iepirksies pamatīgi un pārdomāti.

Vērsis nepieciešamo pirkumu sarakstu būs sastādījis jau iepriekš un tad ilgi pētīs iepakojumus. Ņems tikai to, kas ir skaisti iesaiņots. Gaļas nodaļā izraudzīsies vārītu vai kūpinātu šķiņķi, salami desu un to, kas ir akurāti sagriezts un mākslinieciski noformēts.

Jaunava kā pircējs ir pārdevēju prieks. Ja produkti nav dārgi, tad viņa ņems tos vairumā – priekšdienām. Sievietes, protams, skatās uz kvalitāti, bet vīrieši to var arī neņemt vērā.
Jaunavas zīmes pārstāvji nav izvēlīgi: gaļu ņems tādu, kāda būs, saknes – vienkāršākās, par zaļumiem var pat aizmirst, bet pret saldajiem ēdieniem būs vienaldzīga.

Mežāzis iepirkties labāk sūta radiniekus. Kaut arī šī ir Zemes zīme, tās pārstāvjiem nepatīk ķēpāties ar iepirkšanos. Izvēle? Mežāži ir pieticīgi.

Atlicis izraudzīties dzeramos!
Vērsis pirmām kārtām meklēs šampanieti.

Jaunavai ir vienalga – vai lēts degvīns un stiprināts vīns, vai visdārgākais dzēriens. Viss atkarīgs no mērķa: sev – vienkāršāku, viesim – kaut ko šiku.

Mežāzis dzērienu nodaļai visdrīzāk gan paies garām. Ja nu tomēr tuvojas svētku reize, nopirks labu degvīnu vai konjaku. Taču visticamāk – lielisku sauso sarkanvīnu.

Pievienot komentāru