Gatavs pavasarim: ideāls plāns auto ģenerāltīrīšanai! FOTO

Sāciet ar visu salonā izmētāto sīklietu savākšanu: monētas, saspraudes un citas. Saglabāt šīs lietas vienā vietā palīdzēs silikona smalkmaizīšu veidnes, kas ievietotas krūzīšu turētājos.

1

Kas var būt kaitinošāks par logu tīrītājiem, kas eļļainus netīrumus izsmērē pa visu stiklu? Pasteidzies novērst šo kaitinošo un bīstamo trūkumu. Uzmanīgi noņemiet slotiņas un attīriet tās ar mikrošķiedras drāniņu un spirtu.

2

Pieredzējuši autovadītāji apgalvo, ka atdzīvināt deformētas logu tīrītāju gumijas var, noslaukot tās ar lupatiņu, kas samitrināta bremžu šķidrumā, un tad tās rūpīgi jānoslauka sausas.

3

Neaizmirstiet par ventilācijas sistēmu: darbības laikā tā ir uzkrājusi daudz putekļu!

4

Pienākusi paklājiņu rinda. Izņem tos un izkrati. Gumijas paklājiņus nomazgā ar ūdenī izšķīdinātu mazgāšanas līdzekli, bet tekstila paklājiņus vispirms izsūc ar putekļu sūcēju, tas apsmidzini ar traipu tīrītāju, noskalo ar ūdeni un žāvē vertikālā stāvoklī.

5

Dažiem mājdzīvniekiem ļoti patīk braukt ar automašīnu! Tikai reti kuram saimniekam sagādās prieku vilnas kušķi, kas mētājas pa visu salonu.

Atbrīvoties no spalvām uz sēdekļiem var apsmidzinot tos ar ūdeni un tad izmantot stikla tīrītāju. Vilnas kušķus var savākt ar putekļsūcēju.

6

Ej uz nākamo lapu lai skatītu tālāk!

Pievienot komentāru