Gēnu inženērijas šausmas: 7 drausmīgākie mājdzīvnieki FOTO

Itāļu buldurētāji

Šī kanārijputniņu suga izskatās kā putna un pterodaktila ārlaulības bērns. Lempīgie putniņi ar spalvu deficītu izskatās visai biedējoši. Tomēr šo putnu dziesmām ir piekritēju pulciņš.

4

Ķīnas nokareno ausu cūka Meišan

Meišan- tas ir cūku Šarpejs. Bet atšķirībā no suņiem, šie dzīvnieki izskatās daudz nepievilcīgāki. Šīs šķirnes cūkām ir raksturīga ārkārtīga auglību. Bet to ieviešanu cūkkopībā traucē to pārmērīgais tauku daudzums, ko nebūt nav iecienījuši cūkgaļas lietotājo. Tiesa, daži lauksaimnieki cūkas audzē tikai to unikālā skaistuma dēļ.

5

Mamutēzeļi Puatu

Šī ir viena no vecākajām ēzeļu šķirnēm, kas izceļas ar garo vilnu. Tā laika gaitā neizbēgami saveļas milzu dredos. Agrāk šos dzīvniekus augstu vērtēja to nepārspējamā spēka dēļ, taču sākoties traktoru ērai, tos atstāja kā skaistu dzīvnieku sugu.

6

Plikādas jūrascūciņas

Jūrascūciņas ir slavenas ar to sugu daudzveidību. Daudzas no tām ir visai pretrunīgas. Iespējams, visšausmīgāk izskatās plikādas jūrascūciņas. Īpaši nepievilcīgs škiet retiem matiem klātais purniņš uz kailā ķermeņa fona.

7

Jā, dažkārt ģenētiķu eksperimenti ir gājuši tālāk, kā viņi paši cerējuši. Tomēr, pat visnepievilcīgākajām škirnēm ir savi pircēji un cienītāji. Galu galā, katram ir sava izpratne par skaistumu. Kas vienam šķiet neglīts, citam- skaists.

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: OFIGENNO.COM

Pievienot komentāru