Ģimene nofotografē galdiņu restorānā. Attēls momentā kļūst par interneta sensāciju!

Vai tev gadījies, ka viesmīlis restorānā ierāda tev neērtu vietu, lai gan ir labākas alternatīvas? Parasti tam ir pamatots iemesls, bet tāpēc jau tas nav mazāk kaitinoši.

Kad kāda ģimene iegriezās Dalasas krodziņā “Texas Roadhouse”, viņus nepatīkami pārsteidza lūgums neaizņemt kādu acīmredzami tukšu nišu. Paskatoties tuvāk, viņi redzēja, ka tā rezervēta kādai īpašu viesu grupai, tāpēc apsēdās citur un aizmirsa par to.

Bet tukšais galds bija saklāts tā, it kā gaidītu kādu patiešām ļoti svarīgu personu – tas par bija rotāts ar ASV un Teksasas štata karogiem. Un uz galda bija neliels uzraksts ar paskaidrojumu, kam galds paredzēts.

Kad cilvēki apskatīja uzrakstu, viņi saprata, ka tie nav pieci parasti vai pat smalki viesi, kuriem rezervēta niša. Patiesībā tie pat nebija cilvēki, vismaz ne tādi, kas var ienākt pa durvīm.

Šis īpašais žests izrādījās krodziņa veltījums pieciem policistiem, kuri bija gājuši bojā snaiperu uzbrukumā Dalasā. Ar šādu soli “Texas Roadhouse” vēlējās parādīt, ka novērtē un ciena ziedotās dzīvības.

Kad citi apmeklētāji to saprata, daudziem acīs saskrēja asaras.

Paskaidrojumā bija rakstīts: “Mēs pieminam un godinām piecus nogalinātos policijas virsniekus (…), tāpēc esam saklājuši viņu piemiņai šo galdu. Paldies par jūsu varonību. Dusiet mierā.”

Pievienot komentāru