Ģimene šokā: veselīgs 8 bērnu tēvs nomirst miegā! FOTO

1

Kad viņu piektais bērns piedzima ar cerebrālo trieku, Džeimss un Hloja nolēma vairs nedzemdēt. Hloja devās pie ārsta un ievietoja kontracepcijas implantu.

Rīks nedarbojās. Hloja pēkšņi palika stāvoklī. Ģimene nolēma par labu dzemdībām.

Kad viņiem jau bija 8 bērni, pāris nolēma, ka tagad ir tieši pietiekami.

2015. gada 4. decembris, tikai 12 dienas pēc astotā bērna dzimšanas, mainīja visu viņu dzīvi. Hloja pamodās un saprata, ka Džeimss vairs neelpo.

2

3

Viņam bija tikai 31. Tā kā viņš likās vesels cilvēks, tika gaidīti autopsijas rezultāti, lai saprastu nāves cēloni. Džeimss mira no hipertensijas- sirds slimības. Šādas slimības rada augsts asinsspiediens. Cilvēki var ciest no šīs slimības, un pat nenojaust par to!

Džeimsa nāve bija šoks. 27 gadus vecā atraitne palika ar 8 bērniem viena.

“Grūtākajās dienās es prātoju, kā es tikšu galā bez viņa? Bet tad es paskatos uz 8 brīnišķīgiem cilvēciņiem, kas ir atkarīgi no manis, un zinu, ka man jācīnās viņu dēļ un Džeimsa dēļ.”

Visa ģimene glabā Džeimsu savās atmiņās. Hloja atzina, ka viņa vienmēr būs satriekta, bet viņa bija priecīga par to, ka izpildījusi vīra vēlmi un dzemdējusi 8 bērnus.

4

Sabiedrība palīdzēja savākt $ 10 000 atvērtam dārzam bērniem, kur viņi var spēlēties un augt.

Ģimenes traģiskais stāsts ir atgādinājums visiem par to, cik svarīgi ir uzraudzīt savu veselību un regulāri mērīt spiedienu un pārbaudīt citus parametrus, pat ja jums šķiet, ka viss ir kārtībā.

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: marketium.ru

Pievienot komentāru