Ģimenes nespēja atļauties māju, tāpēc uzbūvēja paši savu sapņu zemi uz ezera FOTO, VIDEO

2

Ketrīna un Veins lepojas ne tikai ar to, ka paši savām rokām uzbūvēja šo māju, bet arī ar to, ka netika izmantotas elektroierīces to būvējot. Celtniecības darbi aizsākās 1992.gadā un šobrīd uz 12 savstarpēji savienotām peldošām platformām atrodas koši krāsotas dzīvojamās un palīgtelpas kā arī dārzs, darbnīca, mākslas galerija un ne tikai tas vien.

Brīvības līcis ir ideāls videi draudzīgas dzīves piemērs: Mājas īpašnieki pārstrādā visus atkritumus un audzē paši sev savu pārtiku, ūdeni vasarā viņi ņem no ūdenskrituma ezera krastā, bet aukstākajos gada mēnešos sniegu un lietu, elektrību viņiem nodrošina saules paneļi.

6

Ketrina ar Veinu ir arī uzaudzinājuši Brīvības līcī divus bērnus. Šobrīd viņi izgatavo suvenīrus un mākslas darbus kurus var nopirkt daudzos šīs provinces veikalos, kā arī raksta grāmatas, sacer dziesmas un nodarbojas ar tūrisma biznesu. No jūnija līdz septembrim Brīvības līcī tiek organizētas ekskursijas. Viesi var ne tikai dzīvot mierā un klusumā baudot skaisto ainavu, bet arī iznomāt laivu un kajaku.

8

Ketrīna un Veins ir ļoti apmierināti ar savu dzīvi dabas klēpī un nav saskārušies ar pārāk daudz problēmām kuras būtu vērts atcerēties. Vienīgais kas liek par sevi ik pa laikam manīt ir bebri kas pārbauda konstrukciju stiprību. Tomēr tā ir saprātīga cena kas jāmaksā par šādu dzīvi uzskata Ketrīna un Veins.

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: quibbll.com

Pievienot komentāru