Grūtniece padalījās ar sava puncīša fotogrāfiju, taču policija izsludināja viņu meklēšanā

Tāpat kā citas grūtnieces, Nataša Kirklanda ievietoja fotogrāfiju ar viņas augošo vēderu Facebook lapā. Draugi un ģimenes locekļi zem foto atstāja “Patīk” un daudzsološas piezīmes, piemēram, “Skaistulīte”, “Es vēlu jums visu to labāko” u.c. Bet, kad kāds pamanīja fonā kādu briesmīgu lietu, kļuva skaidrs, kāpēc sievietes roka saspiesta ar žņaugu. Kreisajā foto stūrī jūs varat skaidri redzēt šļirces un heroīna karote, kurā grūtniece gatavoja narkotikas!

Trīs dienas pēc fotogrāfijas publicēšanas pie durvīm pieklauvēja policija un uzlika sievietei roku dzelžus. 26 gadus vecā Nataša tika arestēta saistībā ar apsūdzībām par krāpšanu ar kredītkartēm, auto vadīšanu bez vadītāja apliecības, narkotiku lietošanu un daudziem  citiem noziegumiem.

2

Pēc viņa aresta Nataša savā Facebook lapā rakstīja, ka viņas konts ticis uzlauzts. Viņa teica, ka jau vairākus mēnešus nav lietojusi narkotikas, bet fotogrāfija- mēģinājums salauzt viņas dzīvi. Sabiedrība ir sašutusi par to, ka trīs bērnu mātei netiek celta apsūdzība par to, ka viņas rīcība apdraud bērnu dzīvību.

Papildus faktam, ka šī sieviete ir noziedzniece, šokējošākais ir tas, ka viņa ir māte trim bērniem, un ir ceturtā bērna gaidībās! Ar savu rīcību un narkotiku lietošanu, viņa apdraud savu bērnu dzīvības! Par laimi, sieviete tika arestēta un viņai atņemtas vecāku tiesības. Lai ko ari teiktu, labāk būt bārenim, nekā dzīvot ar tādu māti.

Šis briesmīgais stāsts atgādina, ka māte- tās nav jaukas fotogrāfijas sociālajos tīklos, bet, pirmām kārtām, liela atbildība par cita cilvēka dzīvi!

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: marketium.ru

Pievienot komentāru