Grūtniece pamostas zārkā dienu pēc savām bērēm FOTO

“Kad uzliku roku uz viņas kapa, es izdzirdēju torksni, kas nāk no iekšpuses. Dzirdēju sitienus un viņas balsi. Viņa sauca pēc palīdzības. Tas bija nākošajā dienā pēc tam, kad viņu apglabājām. Es nespēju tam noticēt. Es biju priecīgs un pilns cerību.” stāsta Rudijs Gonzalezs.

Viņš nekavējoties par to ziņoja un sauca palīgā meitenes radiniekus. Ap nākošās dienas pusdienlaiku pēc meitenes bērēm, viņas radiniekiem izdevās izdauzīt betona kapa sienu un atvērt kapu, taču, diemžēl, vini secināja, ka meitene ir mirusi.

2

“Dienas otrajā pusē meitenes vīrs atnāca pie manis, lai lūgtu atvērt meitenes kapu, jo viņa esot dzīva. Es pārliecinājos, ka kliedzieni nāk tieši no viņas kapa. Es pat iedomāties nevarēju, ka tur atrodas kāds dzīvais. Viņš bija histērijā. Drīz vien ieradās meitenes radienieki un sāka atvērt kapu, nepārtraukti izsaucot viņas vārdu.” atklāj kapsētas darbinieks Džesus Viljanuēvs.

Izsistais zārka lodziņš un zilumi uz meitenes rokām liecināja, ka viņa vēl bija dzīva, kad tika apglabāta. Arī viņas radinieki apgalvoja, ka viņas ķermenis vēl bijis silts.

3

Meitenes ķermeni nekavējoties nogādāja slimnīcā, kur ārsti otro reizi konstatēja meitenei klīnisko nāvi. Šokētajiem vecākiem nācās Neisiju otrreiz apglabāt tajā pašā kapā.

Ārsti norāda, ka šādā satāvoklī meitene varēja nonākt pēkšņas, negaidītas panikas lēkmes rezultātā, kas izraisīja sirdsdarbības apstāšanos.

Saskaņā ar citu versiju meitene nonakusi stāvoklī, kas pazīstams kā katapleksija. Šāds stāvoklis parasti  novērojams dzīvniekiem, piemēram, vistām. To var izraisīt spēcīgas bailes, un to raksturo pilnīga kontroles zaudēšana pār savu ķermeni, kas nozīmē- pilnībā pārtraukta reakcija uz ārējiem stimuliem.

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: 4TOLOLO.LV

COMMENTS

Pievienot komentāru