Gultā ar svešinieku. Šī meitene publicē internetā pikantas fotogrāfijas ar mīļākajiem no iepazīšanās vietnēm. FOTO

24 gadus vecā dāņu fotomāksliniece Marija Hildsa nebaidās eksperimentēt un izaicināt sabiedrību. Nesen meitene iekaroja tīklu ar ārkārtīgi juteklisku foto projektu ar sevi galvenajā lomā.

Cilvēki šajos intīmajos kadros, šķiet, ir izpētījuši viens otru līdz pēdējam sīkumam. Viņi ir relaksēti, uzbudināti, rotaļīgi un vienkārši traki viens pēc otra. Bet noslēpums ir tāds, ka visi “mīļākie” fotoattēlā ir iepazinušies ar Mariju ne vairāk kā pirms 30 minūtēm.

Ideja par šo dīvaino foto sēriju meitenei radās praktiski acu mirklī. Meklējot attiecības viņa pavadīja vakarus  Facebook, Instagram un Tinder, bet atkal un atkal atdūrās pret vienu un to pašu.

Mūsu digitālajā laikmetā iepazīšanās kultūra ir daudz mainījusies. Patiesībā, cilvēki neizskatās tik ideāli, kā sociālajos tīklos, tāpēc ir kļuvis grūtāk atvērties vienam pret otru” saka meitene, iepazīstinot ar projektu.

Tas pamudināja mani izveidot virkni intīmu portretu ar tiem puišiem, kurus es satiku Tinder.”

Marija atjaunoja pieteikumu kontu un sīki aprakstīja potenciālo “mīļāko” prasības. Pēc tam kopā ar kandidātiem viņa izveidoja ideju katrai fotogrāfijai.

Katra fotoattēla apakšējā kreisajā stūrī viņa atzīmēja, cik daudz laika bija pagājis, kopš viņi satikušies.

Meitene saka, ka filmēšanas procesā viņa nekad nezināja, kādam būtu jābūt fināla kadram. Viņa vienkārši ļāva idejai plūst un veidoties.

“Es domāju, ka sociālie tīkli iznīcina dzīvas attiecības. Ironiski, ar Tinder palīdzību man bija iespējams īstenot šo projektu.”

“Šī lateksa simpātija ar segvārdu “Mr. BDSM” bija gatavs tikai būt man blakus. Taisnība, man bija viņam pāris reizes jāatgādina, ka es strādāju pie foto projekta un nedaru visas šīs lietas.”

Viņš sagaidīja mani savās mājās ģērbies parastās drēbēs, izņemot pāri lateksa zeķu. Viņš šķita jauks puisis, parādīja savu lateksa garderobi un iedeva man savas bijušās tērpu. Man vajadzēja ieziesties ar eļļu, lai iekļūtu šajā apģērbā. Tad viņš darīja to pašu, un mēs mazliet pasmējāmies.

Viņš parādīja caurumu savā apģērbā, kas paredzēts loceklim, un paskaidroja, ka ķermenis nevar normāli elpot slēgtā tērpā. Mēs uzņēmām attēlu un nosūtījām to manai mammai – viņa bija nobažījusies, ka es devos pie svešinieka viena.

Šī puiša dzīvoklis bija piebāzts ar datoriem, tāpēc ideja Marijai atnāca pati par sevi.

Marijas projekta varoņi bija ne tikai puiši.

Ej uz nākamo lapu, lai skatītu attēlus tālāk!

Pievienot komentāru