Holivudas pāris šķiras: Džolija pieprasa šķiršanos no Breda Pita

 

Saskaņā ar mājas lapu TMZ.com, kas pirmo reizi publicēja jaunumus, “šķiršanos veicinājusi atšķirīgi uzskati par pāra bērnu audzināšanu.” Džolija un Pits satika viens otru 2004. gadā, un apprecējās 2014. gadā.

Tiek ziņots, ka aktrise lūgusi pilnīgu aizbildnību 6 bērniem, turklāt Pitam likumīgi atļauts apmeklēt bērnus. Andželīna Džolija neprasa alimentu maksāšanu. Pieteikuma par laulības šķiršanu iesniegšanas datums- 15. septembris.

Pirmo reizi abi satikās filmēšanas laukumā filmai “Miss un Misters Smiti” 2004. gadā. Abi redzami kopā arī filmā “Riviēra”, kas uz kino ekrāniem iznāca 2015. gadā. Filmas režisore bija pati Džolija. Ja pirmo filmu kritiķi un skatītāji sirsnīgi uzņēma, tad aktrises garadarbs bija mazāk veiksmīgs.

Neskatoties uz to, ka filmā “Côte d’Azur” galvenā tēma griežas ap problēmām attiecībās, Džolija noliedz faktu, ka viņu attiecību trūkumi ar Pitu atspoguļoti filmā.

“Mums ar Bredu ir savas problēmas, bet tas, kas ir redzams filmā, pat ne tuvu nav par mūsu attiecībām,” teica aktrise. “Lai būtu precīzi, mēs strīdamies tāpat kā citi pāri. Mums ir bijušas dienas, kad mēs nevarējām paciest viens otru un mums bija nepieciešama personīgā telpa, bet nesaprašanās filmā nesakņojas mūsu attiecībās.”

Šī ir Džolijas trešā laulība. 1996. gadā viņa apprecējās ar Džoniju Lī Milleru, bet 1999. gadā- Billiju Bobu Torntonu.

Džolija noliedz baumas, ka viņa uzsākusi attiecības ar Pitu, kamēr viņš vēl bija precējies ar Dženiferu Anistoni. “Būt attiecībās ar precētu vīrieti, kamēr mans tēvs krāpa manu māti, man būtu nepiedodami. Ja es tā izdarītu, es nevarētu skatīties sev acīs. Mani nepiesaista vīrieši, kas krāpj viņu sievas.”

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: marketium.ru

Pievienot komentāru