Horoskops 10. oktobrim. Kā sadzīvot ar spoguļdatumu?

Foto – Pixabay

Šodien pārmērīgu aktivitāti neizrādiet. Pastāv risks saņemt papildu slodzi, bet ar jaunu pienākumu apmaksu var rasties jautājumi. Attiecībās ar tuvākajiem cilvēkiem noderēs gudrība un pacietība, bet galvenais – atturieties no kritikas.

Vairāk uzticieties savai iekšējai balsij, īpaši attiecībā uz cilvēkiem, kuri jums rada raizes. Tagad jūs jūtat, no kurienes var rasties nepatikšanas. Centieties neaizdot, jo tā saņemšana vēlāk būs diezgan sarežģīta.

Nerīkojieties spontāni, neapdomāti. Ja jūtat, ka apkārtne rodas spriedze, centieties neatrasties notikumu epicentrā. Tas ir labs laiks, lai atjaunotu ilgstošas attiecības un sazināšanos. Aprunājieties ar draugiem – varbūt varat atjaunosiet kādus patīkamus kopīgus pasākumus.

Nav veiksmīgākais laiks saziņai ar valsts institūcijām un varas institūciju pārstāvjiem. Arī naudas jautājumos ne viss ir gludi. Ir liela iespēja gūt peļņu, iespējami arī zaudējumi.

Šķēršļi var parādīties tur, kur jūs tos negaidāt. Nolieciet savas attiecības zem lupas un meklējiet vainīgos. Pievērsiet uzmanību pašreizējiem jautājumiem. Neaizmirstiet atbalstīt tuviniekus un neatsakieties no palīdzības. Centieties vairāk atpūsties un neignorējiet pilnvērtīgu miegu.

Laba diena lietu, sarunu, draudzīgas komunikācijas uzsākšanai. Apkārtējie ar prieku sniegs jums palīdzību. Pārsteidziet mīļoto cilvēku ar patīkamiem pārsteigumiem, dāviniet dāvanas, jautri pavadiet laiku. Tas viss veicinās savstarpējo attiecību stiprināšanu.

LASI ARĪ ŠOS RAKSTUS!

Šai horoskopa zīmei gaidāms īpašs laiks līdz 11. oktobrim. Kura tā ir?

Kā sarežģītais 2020. gads beigsies visām horoskopa zīmēm? Uzzini jau tagad!

Pievienot komentāru