Horoskops 2019. gadam visām Austrumu zodiaka zīmēm. Ko sola Dzeltenā Zemes Cūka?

Kāds nākamais – Dzeltenās Zemes Cūkas gads – būs katrai Austrumu horoskopa zīmei? Uzzini jau tagad!

Horoskops Suņa gadā dzimušajiem
2019.gada horoskops Sunim sola produktīvu periodu, kad var doties strādāt uz ārzemēm vai izveidot savu biznesu.

Finanšu stāvoklis būs stabils, ja atliksi naudu un būsi ekonomisks. Sunim 2019.gadā visu izdosies īstenot, ja tas nenoniecinās draugu palīdzību. Sāc cīņu ar kaitīgajiem ieradumiem, lai nostiprinātu veselību.

Horoskops Vērša gadā dzimušajiem
Vērsim 2019.gadā ir jākontrolē savi vārdi un rīcība, lai nesabojātu attiecības ar tuviem cilvēkiem. Ja nonāksi sarežģītā situācijā, vērsies pēc padoma pie draugiem.

2019.gada horoskops sola Vērsim laimi ģimenes dzīvē. Iespējama negaidīta pārcelšanās uz citu pilsētu vai valsti, kas pavērs tev jaunas perspektīvas darba jomā.

Horoskops Pūķa gadā dzimušajiem
2019.gada horoskops iesaka Pūķim nezaudēt optimismu un savaldīšanos pat pašās kritiskākajās situācijās. To nebūs daudz, bet no melnajām strīpām dzīvē tomēr neizdosies izvairīties.

Ja Pūķis veiksmīgi ieguldīs naudu vai izmantos savus talantus jaunu projektu īstenošanā, 2019.gadā parādīs sevi kā vinnētāju un palielinās uzkrāto kapitālu.

Horoskops Truša (Kaķa) gadā dzimušajiem
Trusis 2019.gadā var izveidot tādu abpusēji izdevīgu iepazīšanos, ka nostiprinās materiālo stāvokli līdz decembra beigām. Prioritāte jāatvēl veselībai, kas sašķobīsies, ja tu neģērbsies atbilstoši laika apstākļiem un neveiksi profilakses pasākumus.

2019.gada horoskops ģimenes Trusim iesaka būt smalkjūtīgākam pret savu otro pusīti, lai izvairītos no konfliktiem un šķiršanās.

Horoskops Žurkas gadā dzimušajiem
2019.gada horoskops Žurkai prognozē nemierīgu periodu, kad nāksies labot agrākās kļūdas un skaitīt katru centu. Viena lieta priecē – vientuļo Žurku personiskā dzīve izveidosies veiksmīgi.

Gaidāma tikšanās ar cilvēku, kas kļūst vienīgo un izredzēto. Lai nostiprinātu psihisko veselību, 2019.gadā jānodarbojas ar garīgajām praksēm.

Horoskops Tīģera gadā dzimušajiem
Horoskops 2019.gadam sola Tīģerim brīnišķīgu laiku, kad visās dzīves sfērās būs veiksme un labklājība. Gaidāmi daudzi ceļojumi, interesantas tikšanās un jauns darbs.

Vairāki Tīģeri nolems saknē mainīt profesiju. Situācija ar naudu 2019.gadā var izrādīties kritiska, bet nezaudē pārliecību par saviem spēkiem un talantiem.

Horoskops Gaiļa gadā dzimušajiem
2019.gadā Gailim nāksies pielikt maksimālas pūles un mutuļojošu enerģiju, lai gūtu panākumus dažādās dzīves sfērās. Galvenais – neslinkot un nelielīties ar saviem panākumiem pirms laika.

Vasarā ieteicams doties uz sanatoriju vai pie jūras, lai uzlabotu veselību. 2019.gada horoskops vientuļajiem Gaiļiem sola iepazīšanos ar cilvēku, ar kuru izveidosies ciešas mīlestības saites.

Horoskops Zirga gadā dzimušajiem
2019.gada horoskops iesaka Zirgam rūpīgāk izskatīt visus sadarbības piedāvājumus, lai netiktu apkrāpts un visu aizmirsts. Ar tuviniekiem iespējami konflikti tavas pastāvīgās aizņemtības dēļ.

Ja 2019.gadā Zirgs maz laika veltīs atpūtai, nervozēs un neievēros veselīgas ēšanas principus, tad jau pavasarī nonāks slimnīcas gultā.

Horoskops Aitas (Kazas) gadā dzimušajiem
2019.gads pavērs čaklajai Aitai daudz jaunu perspektīvu darbā. Var ne tikai veidot karjeru jaunā darbības laukā, bet arī kļūt par lielas firmas vadītāju.

Tu uzlabosi savu finanšu stāvokli, kas ļaus veikt lielus pirkumus. 2019.gada horoskops prognozē Aitai dienesta romānu ar turpinājumu. Rīkojies saprātīgi, nedzīvo tikai emociju vadīts.

Horoskops Čūskas gadā dzimušajiem
Čūskām 2019.gads gaidāms piesātināts un auglīgs. Galvenais ir būt uz pozitīva viļņa un biežāk ieklausīties savā intuīcijā.

Par labu nāks ārējā tēla mainīšana, lai piesaistītu pretējā dzimuma uzmanību. 2019.gada horoskops sola Čūskai stipru veselību, ja tā nodarbosies ar sportu un ievēros regulāras ēdienreizes. Iespējama pārcelšanās uz jaunu dzīvesvietu.

Horoskops Pērtiķa gadā dzimušajiem
2019.gada horoskops sola Pērtiķim izdevīgus radošos projektus, stabilitāti naudas lietās un satikšanos ar savu otro pusīti. Neceri, ka tas viss notiks vienlaikus.

Nāksies neatlaidīgi uzlabot savas profesionālās prasmes. Veselības ziņā Pērtiķis var ciest no lēkājoša spiediena un migrēnas. Laikus vērsies pie ārsta-speciālista.

Horoskops Cūkas (Kuiļa) gadā dzimušajiem
Cūka 2019.gadā būs tik neatlaidīga un atjautīga, ka spēs pavirzīt personisko biznesu līdz ārzemju mērogiem.

Pat konkurenti tevi nenobiedēs, jo tev krājumā ir daudz ģeniālu ideju attiecībā uz viņu likvidēšanu. 2019.gada horoskops iesaka Cūkai neatteikt finansiālu palīdzību tuviem cilvēkiem. Dots devējam atdodas – atceries šo sakāmvārdu.

Avots: “Astroruk”

Pievienot komentāru