HOROSKOPS. Kuras zodiaka zīmes ir reālisti, kuras – sapņotāji?

Auns

Daļa cilvēku izvēlas dzīvot reālajā pasaulē, adekvāti novērtējot sevi, savas iespējas un perspektīvas, un pats galvenais – vienmēr sakot patiesību paši sev. Taču ir arī tādi ļaudis, kuri izvēlas tā dēvēto paralēlo realitāti, kurā piešķir paši sev kaut kādas sevišķas īpašības, būvē gaisa pilis, uzdod vēlamo par esošo, bet tad, ja kaut kas neizdodas, izdomā sev attaisnojumu.

To, kas tu esi, sapņotājs vai reālists, lielā mērā nosaka zodiaka zīme, kurā esi dzimis. Šis horoskops tev pastāstīs, kuras no zodiaka zīmēm vairāk sliecas uz pašapmānu, un kurām ir svarīgi saglabāt spēcīgu saikni ar realitāti un veselīgu pašvērtējumu.

Auns parasti reti cieš no apzināta pašapmāna. Viņi ir pietiekami drosmīgi, tāpēc izvēlas skatīties acīs realitātei, nevis slēpties aiz rozā brillēm vai gaisa piļu sienām.

Lai kādi pavērsieni nenotiktu dzīvē, Auns svēti tic savam vienreizīgumam un tam, ka viņš ir Visuma centrs, ap kuru griežas viss pārējais. Taču – kad tā nenotiek, Auns apvainojas un soda cilvēkus, kuri nevēlas atzīt viņa pārākumu. Šādi Auns zaudē draugus, taču secinājumus neizdara.

Turklāt Auns bieži melo sev, lai pasargātu hipertrofēto patmīlību. Aunam ir grūti atzīt savas kļūdas, tāpēc viņš cenšas pārliecināt sevi, ka neveiksme nav paša vaina, un uzbrūk cilvēkiem, kas norāda uz Auna rakstura nepilnībām.

ŠĶIR NĀKAMĀS LAPAS UN UZZINI ARĪ PAR CITĀM ZODIAKA ZĪMĒM!

Pievienot komentāru