Labākais horoskops, Ugunīgā pērtiķa gadam…2016!

Vērsis

Tā kā Vērsis ir cīnītājs, jebkurā gadījumā viņš tiks galā ar visu un paspēs noķert veiksmi, jo pret Vēršiem  gads būs labvēlīgs.

Jūs gaida kārtējie karjeras kāpumi, viegla iedzīvošanas mantībā un iespēja novelt savus pienākumus uz kāda cita pleciem. Jūs no sirds varēsiet pagražoties, pievērst vairāk uzmanības savām lietām un veltīt vairāk laika tām sfērām, kurām pagājušajā gadā nebija laika.

Panākumi gaidāmi kā darbā, tā privātā sfērā, jautājums. Karjera paplašināsies un radīsies dažas iespējas no gada sākuma gūt karjeras izaugsmi.

Dzīve ne pārāk bieži dāvā šādas iespējas, tāpēc svarīgi nenobīties, riskēt un ticēt savam Vērša cīnītāja sparam. Nav izslēgti konflikti, nesaprašanās. Svarīgi, vai pats esi vadītājs vai pakļautais.

Labāka situācija, protams, tiem Vēršiem, kas ir neatkarīgi savās darbībās. Priekšniekiem, savukārt, jāpievērš lielāka uzmanība padotajiem un konkurentiem.

Nauda nāks un ies, sevišķi, ja esi nolēmis ko paplašināt biznesā vai mājas dzīvē. Veselības problēmas nedraud. Ģimenes dzīve būs harmoniska. Draugi būs gatavi Jūs atbalstīt arī pie daža laba netaktiska gājiena no Jūsu puses.

Pievienot komentāru