Iemesls, kāpēc japāņu skolniecēm tiek pārbaudīta apakšveļa, nolika uz ausīm visu pasauli! FOTO

1

Izrādās, ka īpašos veikalos vietējie fetišisti var pilnīgi oficiāli iegādāties… valkātas sieviešu biksītes, kuras saglabājušas to valkātājas smaržu!

2

Apakšveļa iepakota speciālā kastē, uz kuras ir meitenes foto, kas tās ir valkājusi, un tiek pārdota “cienītājiem” par apmēram tūkstoš jēnām. Aktīvākai tirdzniecībai šajā biznesā pat pielāgoti speciāli automāti.

3

Īpaši populāras starp pircējiem ir jaunu meiteņu biksītes. Uzņēmumi, kas iesaistīti šajā pakalpojumā, veic īpaši seksīgas fotosesijas ar savām “darbiniecēm”  skolas uniformā, lai piesaistītu vairāk klientu.

4

Uzzinot par šādu neveselīgu mīlestību pret skolniecēm, dažas vecāko klašu skolnieces ir nolēmušas piepelnīties un tirgot valkātas biksītes bez starpniekiem.

5

Ja neskatāmies uz morāles normām, tad šī tirdzniecība ir izdevīga visiem. Meitenes var pārdot lietotu apakšveļu dārgāk nekā jaunas biksītes, un klienti ir apmierināti ar svaigu produktu. Nolieniet jebkurā vientuļā vietā un veiciet biznesa darījumu.

6

Protams, morāles piekritēji ir sašutuši par šādu skolnieču uzvedību, tāpēc skolas sāka ieviest pārbaudes, vai skolniecēm ir apakšbiksītes. Ja nu kāda pa ceļam uz skolu ir satikusi pircēju un paspējusi jau tās nopārdot???

7

Nez vai šādiem pūliņiem ir liela jēga. Galu galā meitenēm kabatā var būt rezerves biksītes…

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: ofigenno.cc

Pievienot komentāru