Ieraugot USG, ārsti ieteica veikt abortu, bet mātes sirds teica pretējo! FOTO

Tad Šellija izgāja ārstēšanās kursu pret neauglību. Takeru pāris ar prieku uzņēma ziņu, ka drīz viņu ģimenē gaidāms pieaugums. Šellija zems sirds iznēsāja dvīnīšus. Bet prieks bija pāragrs…

1

USG uzrādīja, ka Šellija iznēsā siāmas dvīņus!

2

Ārsti godīgi brīdināja Takeru ģimeni, ka cerības veiksmīgi atdalīt siāmas dvīņus ir ļoti niecīgas. Tāpēc viņi Šellijai piedāvāja pārtraukt grūtniecību. Taču mamma tā arī nespēja pieņemt šo lēmumu.

3

“Kad ārsts uzstādīja diagnozi, es fiziski sajutu, kā mani mazulīši manī iekšā klauvē lūdzoties, lai atstāju viņus dzīvus. Man nepietika dūšas izlemt viņu iespējas izdzīvot! Es sapratu, ka nespēšu pieņemt ārsta ieteikumu.” stāsta Šellija.

4

Mamma iznēsāja savas meitiņas. Un noteiktajā laikā, ar ķeizargrieziena palīdzību, meitiņas nāca pasaulē.

5

Meitas nosauca par Elisoni Džūnu un Amēliju Lī. Meitenītes vēl bija pārāk mazas atdalīšanas operācijai. Bija nepieciešams, lai viņas pietiekami pieņemtos spēkā tādai operācijai. Tāpēc operāciju noteica 8 mēnešu vecumā.

6

Visu šo laiku meitenes auga stingrā ārstu uzraudzībā. Par laimi, nekādu noviržu viņu attīstībā nebija, un noteiktajā laikā meitenes bija pietiekami labi sagatavotas operācijai.

Ej uz nākamo lapu lai lasītu tālāk!

Pievienot komentāru