Igauņu ragana Merilina Kerro ļauj nojaust par kāzām: “Tu precies ar to, bez kura nevari dzīvot!”

Facebook, no privātā arhīva

Televīzijas šova ”Ekstrasensu cīņas” dalībniece Merilina Kerro, kura sevi dēvē par igauņu raganu, pārsteigusi savus fanus fotogrāfiju un bildes parakstu, kas ļauj nojaust, ka viņa nupat apprecējusies vai plāno to darīt.

Kerro sociālajā tīklā “Facebook” publiskojusi fotogrāfiju, kurā redzamā baltā balles tērpā, bet viņai blakus – sportiski tērpies mīļotais vīrietis.

Fotogrāfijas aprakstā Merilina apgalvo – tu neprecies ar cilvēku, ar kuru vari dzīvot, tu appreci kādu, bez kura nespēj iedomāties savu dzīvi.

Ieraksts saņem neskaitāmus laimes vēlējumus, jautājumus par kāzām, komplimentus par pāra lielisko izskatu un saskaņu.

Vairāki atbalstītāji piebilst, ka raganas mīļotajam vajadzējis apģērbties solīdāk, jo kāzas ir īpaša diena. Pagaidām Merilina nav komentējusi fanu apsveikumus, tātad nav ne apstiprinājusi, ne noliegusi kāzu faktu.

Zem vienas no savām fotogrāfijām Merilina raksta, ka esam atkarīgi no pozitīvām emocijām, patīkamām jūtām un sajūtām. Tāpēc tiecamies pie tiem, kuri mums dāvā šādu emociju gammu.

Kerro jau vairāk nekā gadu ir attiecībās ar norvēģu uzņēmēju Marku Aleksandu Hansonu. Pāris audzina dēlu Kaijusu, puisēns pārim ir pirmdzimtais.

Pievienot komentāru