Interneta lietotāji ir sašutumā par jauno tiesas lēmumu saistībā ar nelaimes gadījumā Harkovā vainīgo. FOTO

Divi mēneši piespriesti arī otrajam nelaimes gadījuma vainīgajam – Volkswagen vadītājam Genādijam Dronovam. Viņš šķērsoja krustojumu pie dzeltenās gaismas, kas arī varēja kļūt par vienu no sadursmes iemesliem. Tiesa nolēma viņam nekavējoties veikt medicīnisko pārbaudi sliktas pašsajūtas dēļ, kas radusies no nelaimes gadījumā gūtajām traumām.

“Es nezinu, ko darīt tālāk. Es turēšos. Es centīšos piespiest sevi ēst, ja iespējams. Pretējā gadījumā es neizdzīvošu līdz mēneša beigām. Piespiedīšu sevi dzert, ja tas būs iespējams. Es ceru, ka mani beidzot izvedīs un apskatīs. Man ir radušies daudz jautājumu par veselību. Es, protams, biju gatavs tam, bet es cerēju uz labāko” teica vīrietis.

Tīmeklī joprojām ir strīdi par to, kurš no abiem nelaimes gadījumā ir vainīgs. Tajā pašā laikā lielākā daļa lietotāju ir pārliecināti, ka “vainīgais” pēc kāda laika atgriezīsies savā vecajā dzīvē.

Mirušo un cietušo radinieki nedomā padoties. Viņu radiniekus nevar atgriezt dzīvē, bet viņi izmisīgi cer, ka tiesa taisnīgi sodīs visus, kas ir vainīgi šausminošajā traģēdijā.

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: ofigenno.com

Pievienot komentāru