Intuitīvs tests. Izvēlies kārti un uzzini pareizo dzīves ceļu!

Uzspēlēsim kārtis? Intuitīvi izvēlies vienu kārti un uzzini vairāk par savu pareizo dzīves ceļu.

Pirmā kārts
Tev ir plāni un projekti, kas vienmēr tiek atlikti, jo tev atkal un atkal šķiet, ka tiem vēl nav pienācis laiks. Tu vari atrast attaisnojumus, piemēram, “es neesmu gatava”, “man nav naudas”, “tagad nav īstais laiks”, “esmu ļoti aizņemts”. Tā tu zaudē dienas, mēnešus, gadus un galu galā neko nepabeidz.

Kārts vēlas tev atgādināt, ka tagad pienācis visīstākais laiks! Nekad nav par vēlu veidot plānus no jauna. Tu vēl esi jauns! Jaunība ir dvēseles stāvoklis, tāpēc tev jābūt drosmīgam, jāmīl savs prāts un dvēsele un jāiztēlojas iespējas, jāīsteno visi tie sapņi, kurus tu pastāvīgi atliec.

Otrā kārts
Dzīve ir skola. Tā ir patiesība. Tā pastāvīgi mūs pārbauda, jo vēlas, lai tu izpētītu un uzzinātu visu, kas vajadzīgs veiksmīgai nākotnei.

Katra situācija tavā dzīvē sniedz tev unikālu mērķi. Pienācis laiks likt šaubas pie malas un virzīties uz priekšu jomā, kuru esi izvēlējies.

Tu nedrīksti padoties. Turpini darboties un tici savam mērķim, jo labākais ir vēl priekšā.

Trešā kārts
Viss būs labi: dienas un nedēļas nesīs gan prieku, gan skumjas. Bet, pirmkārt, tās vienmēr uzdod jaunus jautājumus un uzdevumus. Protams, ļoti bieži tu sev vaicā, kad beidzot redzēsi sava darba rezultātus, kad būs vairāk skaidrības par to, ko vēlies sasniegt dzīvē un kas jādara tieši šajā brīdī…

Kārts atgādina: viss, kam jānotiek, notiks! Nekrīti izmisumā un neskaiti stundas. Tagad jāstrādā tikai ar mīlestību, gribasspēku, vīrišķību, ticot sev un savai dzīvei.

Ja tev šķiet, ka viss vēl nav nostājies savās vietās, tas ir tikai tāpēc, ka vēl nav pienācis laiks. Vienkārši turpini cerēt, un dzīve tev uzsmaidīs!

Avots: “Tayni-Miro”

Pievienot komentāru