Sastāvdaļas:
- dilles – 2 buntītes;
- saulespuķu eļļa – 100 ml;
- citrons – 1 gab;.
- ķiploki – 1 daiviņa;
- citrona miziņa – 0,5 tējk;
- sāls pēc garšas.
Sīki sagriez dilles un apkaisi ar sāli. Uz smalkas rīves sarīvē citrona miziņu un pievieno dillēm. Izspied no citrona sulu un pievieno dillēm. Ķiploku izspied caur ķiploku spiedi un pievieno diļļu masai. Pievienojiet eļļu un kārtīgi visu samaisiet līdz viendabīgai masai. Mērce gatava! To var uzglabāt ledusskapī!
©TOPRAKSTI.LV / FOTO: marketium.ru
nevajag tik ļoti uzbāzties lai spiež ieteikt.Tas kaitina ,tāpēc speciāli nespiežu!
Pilnīgi piekrītu….un vēl kaitina arī tas ,ka tekstu uzreiz visu nevar izlasīt ,bet jāpāriet uz otro lapu!
Izmēģināju, garšīgi. Tikai laikam jāblenderē dilles, jo sagriezt smakli ir pagrūti…